Home / Smart Alarms™ / Lösningar för larmcentraler

Lösningar för larmcentraler

Våra larmsändare används brett över hela Sverige – bli en ansluten larmcentral idag för att kunna ta emot larm från våra användare.

Övervakad larmöverföring till er larmcentral

Vi erbjuder pålitliga och säkra lösningar för övervakad larmöverföring till er larmcentral. Våra tjänster övervakas dygnet runt, alla dagar i veckan, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Bli en ansluten larmcentral idag för att möjliggöra att våra användare kan välja er som larmmottagare.

Riktiga integrationer

Vi på AddSecure kan möjliggöra för riktiga integrationer med larmcentraler när det kommer till att utbyta kund- och konfigureringsinformation. Vi fokuserar på att implementera ett API i stället för att skicka PDF som idag, vilket effektiviserar och moderniserar kommunikationen.

En del av AddSecure-nätverket

Att vara en del av hela AddSecure-nätverket ger inte bara möjlighet att vara tillgänglig utan också som en larmmottagare. Vi erbjuder slutkunder och installerade partners en komplett end-to-end-lösning enligt gällande regelverk och föreskrifter.

Enkel övergång till ny larmcentral

Från att tidigare ha behövt åka ut på plats och programmera om larm, är det idag möjligt att med ”en knapptryckning” byta larmcentral på en eller flera larm. Detta uppskattas av kommuner, regioner, inom detaljhandeln och andra kunder som har många anläggningar.

Brett utbud av tjänster

Vi förmedlar bland annat inbrotts-, trygghets-, brand-, drift-, person- och hisslarm – dygnet runt. Våra övervakningstjänster drivs med stabila, tekniska system som kan ta emot de flesta larmprotokoll. Vi säkrar viktiga samhällsfunktioner genom pålitlig och säker kommunikation.

Rätt information, till rätt mottagare – i rätt tid

Säker och pålitlig kommunikation är en viktig del, oavsett om det gäller larm- och säkerhetssystem, personsäkerhet, skolsäkerhet eller nödkommunikation och blåljusverksamhet. Med våra lösningar kan du vara säker på att rätt information, når rätt mottagare – varje gång.

Nedstängningen av 2G och 3G

Nedstängningen av 2G och 3G påverkar alla de uppkopplade enheter som saknar stöd för 4G. Hela branschen behöver nu hjälpas åt för att säkerställa att viktig kritisk kommunikation inte går förlorad.

Vill du veta mer om våra lösningar?

Ta kontakt med oss