Home / Om oss / Hållbarhet

Hållbarhet på AddSecure

Genom att säkra kritisk kommunikation och data i en uppkopplad värld har AddSecure möjlighet att bidra till samhällets hållbara transformation.

Internet of Things (IoT) och data har potential att förändra hur vi producerar, konsumerar och lever. Det är grunden för många nya produkter och tjänster, vilket driver produktivitets- och resurseffektivitetsvinster inom alla sektorer av ekonomin.

I takt med att sensorbaserade och internetuppkopplade enheter blir allt fler kommer de att hantera ännu fler livs- och affärskritiska applikationer. Detta gör det viktigare än någonsin att hantera data och kommunikation på ett säkert och hållbart sätt.

Genom att erbjuda säker IoT-uppkoppling och end-to-end-lösningar hjälper vi våra kunder att optimera sin verksamhet, minska utsläppen, skapa säkrare lärandemiljöer och arbetsplatser, bygga morgondagens elnät – och mer. På så sätt hjälper vi till att förändra samhället och göra den uppkopplade världen till en säkrare, smartare och mer hållbar plats.

Vårt hållbarhetsprogram är topprankat av EcoVadis, en ledande leverantör av hållbarhetsanalyser.

Läs mer om vårt hållbarhetsprogram på AddSecure Group.

AddSecures kvalitets- och miljöledningssystem är certifierat enligt ISO 9001, 14001 och 27001 standarderna. Läs mer här.

För en säkrare, smartare och mer hållbar värld