Home / Smart Alarms™

Smart Alarms™

Smart Alarms erbjuder säkra och pålitliga lösningar för övervakad larmöverföring mellan larmsystem och larmcentraler som skyddar liv, hem, företag och tillgångar.

Se till att dina larm når rätt mottagare – varje gång!

Säker och övervakad kommunikation är en viktig del i varje larmsystem. Och i ett säkrare och smartare samhälle. Med våra Smart Alarms-lösningar kan du vara säker på att dina larm når rätt larmmottagare – varje gång.

När brandlarmet går måste det nå mottagaren - varje gång - och övervakas dygnet runt.

Skydda din egendom mot obehörig åtkomst med ständigt övervakade larm och omedelbara aviseringar.

Säkra dina hisslarm med våra ständigt övervakade larmtjänster och röstöverföringsteknik.

Övervaka och fjärrstyr dina uppkopplade enheter. Sänk kostnader och spar tid.

En problemfri och framtidssäker lösning för din porttelefoni som testas dagligen.

Lösningen för dig som behöver tvåvägstal för säker och pålitlig nödkommunikation vid utrymningsplatsen.

Prata med en säljare

Våra experter hjälper dig hitta rätt lösning för dina behov.

Säkra, pålitliga och beprövade lösningar för IoT-konnektivitet (IoT-uppkoppling)

Våra Smart Alarms-lösningar kombinerar säkra IoT-konnektivitetsplattformar med programvara och tjänster som är skräddarsydda för dina behov. För att hjälpa dig att skydda liv, hem, företag och tillgångar erbjuder vi pålitliga och säkra IoT-lösningar för övervakad larmöverföring. Detta säkerställer en tydlig kommunikationsväg från incident till respons. Våra tjänster övervakas dygnet runt, alla dagar i veckan. Med våra lösningar får du den bästa skyddsstandarden, regelefterlevnad och rekommenderad vedertagen praxis.

Vår expertis

På Smart Alarms är vi experter inom pålitlig övervakning av larmöverföring. Vi uppfyller kraven för att övervaka larmsignaler med högsta säkerhetsnivå.

Nedstängningen av 2G och 3G

Inför nedsläckningen av 2G- och 3G-nätet behöver alla enheter som saknar stöd för 4G bytas ut. Säkra din kritiska kommunikation i god tid och se till att dina säkerhets- och larmsystem fortsätter fungera.

Varför är det viktigt att säkra IoT-kommunikation och data?

Säker IoT-uppkoppling är avgörande för våra larmkunders livs- och affärskritiska verksamheter. Den hjälper dig att rädda liv, skydda egendom och viktiga offentliga tjänster samt utvecklar din verksamhet.