Home / Larmöverföring / Säker utrymningsplats

Säker utrymningsplats

AddSecure Säker utrymningsplats är lösningen för dig som behöver tvåvägstal för säker och pålitlig nödkommunikation vid utrymningsplatsen. En komplett lösning som enkelt kopplas upp via 4G-nätet.

En komplett lösning via 4G för en säker utrymningsplats

Idag är det självklart att personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga vistas i publika lokaler såväl som på arbetsplatser. Därför rekommenderar både Boverket och Arbetsmiljöverket utrymningsplatser utrustade med tvåvägskommunikation, som säkerställer att den nödställde snabbt kan komma i kontakt med en larmmottagare.

Många av dagens förbindelser baseras på föråldrad teknik, och behöver därför ersättas med en lösning som kopplas upp via 4G-nätet. Genom att installera en Edge larmsändare tillsammans med en talpanel kan trådlös digital tvåvägskommunikation etableras till den larmcentral eller räddningstjänst som du väljer. Kommunikationen är framtidssäker då den kommunicerar över 4G nätet. AddSecure övervakar förbindelsen minst varje dygn och skickar anropet vidare till larm-centralen, samt ställer ut larm om förbindelsen går förlorad. Med hjälp av AddView kan du även kombinera denna tjänst med dina övriga larm från AddSecure.

Fördelar med AddSecure Säker utrymningsplats

Digital trådlös kommunikation via 4G nätet

Oberoende av fasta anslutningar förutom ström

Övervakas varje dygn

Ett komplett kit med larmsändare, talpanel och skylt

Lätt att installera och konfigurera

Övervaka förbindelsen med AddView

Batteribackup säkerställer drift vid strömavbrott

Säker utrymningsplats med larmsändaren Edge VS5051

  • Mobilnät: 4G/3G/2G

  • Matningsspänning: 10,5 till 28V DC

  • Batteri: 7,2V NiMH, 3000mAh (laddningsbart)

  • Kapsling i stål

  • Storlek (LxBxD): 150x170x51mm

  • Vikt: 1,2 kg

Läs mer om Edge VS5051

Har dina enheter stöd för 4G?

Inför nedsläckningen av 2G- och 3G-nätet behöver alla enheter som saknar stöd för 4G bytas ut. Säkra din kritiska kommunikation i god tid och se till att dina säkerhets- och larmsystem fortsätter fungera.

AddSecure AddView

Med hjälp av den webb- och mobilbaserade tjänsten AddView får du på ett säkert och smidigt sätt tillgång till information som gör att du snabbt kan avgöra om dina system fungerar som de ska. Du får full översikt över all aktivitet i verksamhetens samtliga larmanläggningar. Läs mer