Home / Om oss

Det här är AddSecure

Vi är en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar inom säkrad data och kritisk kommunikation. Läs mer om vårt företag här.

Vi säkrar data och kritisk kommunikation i en uppkopplad värld

Världen blir alltmer uppkopplad. Organisationer i olika branscher använder de möjligheter som kommer med smart teknik (IoT) och data för att fungera mer effektivt. Det gör det viktigare än någonsin att hantera data och kommunikation på ett säkert sätt. Detta kan många gångar vara livs- eller affärskritiskt, och att misslyckas är inte ett alternativ. Liv, egendom, viktiga samhällsfunktioner och stora värden är beroende av trygga och säkra data- och kommunikationslösningar – lösningar som du kan lita på 24/7.

Det är här AddSecure gör skillnad. Med vår erfarenhet och expertis, i kombination med förstklassiga lösningar och tjänster, gör vi det säkert och enkelt för uppkopplade enheter att överföra data och kommunicera med varandra – i larm, byggnader, elnät, lastbilar och mycket mer.

Vi säkrar data och kritisk kommunikation i en uppkopplad värld. Detta är både säkert och smart.

Vi hjälper våra kunder att bidra till en säkrare och smartare värld

På AddSecure ser vi det som vårt uppdrag att hjälpa till med att göra världen säkrare och smartare. Vi förser över 50 000 affärskunder och partners runt om i Europa med förstklassiga lösningar för säkrad kritisk kommunikation och datahantering.

Våra kunder är verksamma inom säkerhetsbranschen, inom fastighetssäkerhet och -automation, inom digitala trygghetslarm, inom transport och logistik, och inom energibolag och smarta städer. Vi förser dem med smarta, säkra och pålitliga lösningar inom Smart Alarms, Smart Grids, Smart Rescue och Smart Transport.

Norden, Europa och vidare

AddSecure är ett snabbväxande företag. Vår hemmamarknad har alltid varit Norden, och med vårt fortsatta fokus på tillväxt har vi nu även etablerat oss i  Australien, Benelux, Frankrike, Polen, Spanien, Schweiz, Storbritannien, Tyskland och USA.

Idag är vi mer än 880 anställda av olika nationaliteter. Vårt huvudkontor finns i Sverige och vi har regionkontor samt ett nätverk med distributörer runt om i Europa.

Vår historia

AddSecure har utvecklat och marknadsfört lösningar för säkrad kritisk kommunikation sedan början av 70-talet. Med vårt ursprung i Nordens största telekom- och bevakningsföretag har vi unik kunskap och kompetens inom trådlös larmkommunikation och säkerhet, och vi har utvecklat molnbaserade lösningar för kritisk kommunikation sedan millennieskiftet. Vi var faktiskt det första företaget i Skandinavien som godkändes av banker för larmlösningar baserade på mobil kommunikation.

Detta arv är till stor nytta för oss. Idag säkrar vi inte längre enbart kommunikation för larm. Genom innovation och visionära sammanslagningar med ledande företag över hela Europa, löser vi också utmaningar inom en mängd olika områden, såsom allmän säkerhet, transport, allmännyttiga tjänster och mycket mer.

Genom att erbjuda smarta och säkra lösningar för data och kritisk kommunikation är vi i centrum för behoven hos en smart värld där allt kommer att sammankopplas. Resan har bara börjat.

Vi säkrar data och kritisk kommunikation i en uppkopplad värld