Home / Transport och Logistik

Lösningar för smartare transporter

Vi erbjuder produkter och lösningar för hantering av fordon, förare, gods och transporter. Lösningarna kopplar upp förare, fordon och övriga resurser för att hjälpa transportföretag optimera sin verksamhet och sänka sina kostnader.

Driv verksamheten framåt

Utveckla ditt företag genom kraften i teknik för uppkopplade fordon, datadriven intelligens och analyser. Vi hjälper dig att digitalisera din fordonsflotta och ger dig tillgång till viktiga verksamhetsdata i realtid, så att du kan möta de ständigt ökande kraven från transportbeställare, den globala e-handeln och miljöbestämmelser.

Upptäck de många fördelarna med våra lösningar. Kontakta oss och begär en gratis demo idag!

Börja köra en säkrare och smartare flotta idag med AddSecure

Kontakta oss idag

Stolt leverantör till

Skapa dig full kontroll över din flotta med vår lösning för GPS-spårning av fordon

Med AddSecures lösning för GPS-spårning av fordon kan du övervaka hela din flotta i realtid. Du följer dina fordon och övriga resurser via en webbrowser på vilken enhet som helst, var du än är. Våra fordonsspårningssystem tillhandahåller GPS-positionering i realtid och vägtrafikanalys för att kunna beräkna ankomsttider och underlätta proaktiv kundservice för effektiv hantering av flottan.

Heltäckande lösningar för effektivsering av förare, fordon och transporter.

Marknadsledande produkter för fleet management och transportledning

Ta hjälp av vårt erfarna team för att lyckas med dina projekt inom fleet management och transportledning.

Ladda ned vår broschyr som beskriver våra lösningar för transport- och logistikföretag

Läs mer om hur våra lösningar kan hjälpa logistik- och transportföretag att bli effektivare, öka kvaliteten och kapa kostnaderna

Ladda ned broschyren!

Prata med en säljare

Våra experter hjälper dig hitta rätt lösning för dina behov.

Räkna ut hur mycket du kan spara med sparsam körning

Genom att ange din flottas storlek och mognad inom sprsam körning beräknar vi hur mycket du kan spara om du inför sparsam körning i ditt företag.

Smarta, flexibla och skalbara lösningar för IoT-konnektivitet (IoT-uppkoppling)

Våra transportlösningar kombinerar säkra IoT-konnektivitetsplattformar med programvara och tjänster som är skräddarsydda för dina behov. Vi förser dig med flexibla och skalbara lösningar genom hela processen, från beställning till betalning. Du kan automatiskt samla in och aggregera transport- och logistikdata för att förbättra lönsamheten, erbjuda överlägsen kundservice och öka verksamhetens effektivitet. För att förbättra hela logistikkedjan hjälper vi dig att maximera precision, förutsägbarhet, transparens och leveransplanering samtidigt som du minimerar kostnader och utsläppsnivåer.

Vår expertis

På AddSecure använder vi programvara, molnlösningar och data från uppkopplade enheter till att göra smarta analyser som hjälper våra kunder att optimera sina verksamheter och minska sina kostnader.

Varför är det viktigt att säkra IoT-kommunikation och data?

Säkra IoT-lösningar är avgörande för våra transport- och logistikkunders affärskritiska verksamheter. De hjälper dig att driva din affärsverksamhet på ett smart, säkert och mer hållbart sätt.