Vehco ändrar namn till AddSecure

Vehco, en del av AddSecure sedan 2018, byter namn till AddSecure. Detta är ett logiskt namnbyte och kommer att knyta det datadrivna erbjudandet till transportsektorn närmare AddSecures kärnverksamhet, som är att tillhandahålla säker data och kritisk kommunikation.

Vad är syftet med namnbytet?

Namnändringen förstärker Vehcos åtagande att utöka sina kund- och branschbaserade lösningar för transportsektorn. Eftersom logistikbranschen kräver mer affärskritiska mjukvarulösningar, kommer "säker data och kritisk kommunikation" att bli allt viktigare för logistikföretagen och tydligt särskilja erbjudandet från övriga lösningar på marknaden.

Även om företaget har bytt namn, så har vår personal och vårt syfte inte gjort det. Våra kunder kommer att ha tillgång till det bredaste och mest kompletta erbjudandet på marknaden idag

Johan Frilund, VD, AddSecure Smart Transport (fd Vehco)

Läs mer om våra lösningar!

Varför är det viktigt att säkra data och kritisk kommunikation?

Vi lever i en alltmer uppkopplad värld där allt fler sensorbaserade och internetanslutna enheter kommunicerar. Detta gör det viktigare än någonsin att hantera data och kritisk kommunikation på ett säkert sätt. Så här ser AddSecure på detta.