Home / Smart Transport

Smart Transport

Ta ditt företag framåt med våra Smart Transport-lösningar! Lösningarna möjliggör datadrivna förbättringar av lönsamheten och full kontroll över din transport- och logistikverksamhet. Du får även affärsintelligens och analyser som möjliggör kundservice utöver det vanliga och effektiviserad drift.

Smarta, flexibla och skalbara lösningar

Vi erbjuder flexibla och skalbara lösningar för hela O2C-processen (order-to-cash). Du kan automatiskt samla in, aggregera och berika transport- och logistikdata för att leverera en hög nivå av kundservice till lägsta möjliga kostnad. För att du ska kunna förbättra hela logistikkedjan hjälper vi dig att maximera precisionen, förutsägbarheten, transparensen och leveransplaneringen samtidigt som du minimerar dina kostnader och utsläppsnivåer.

Vi levererar våra Smart Transport-lösningar under varumärket Vehco.

 

Håll koll på dina fordon i realtid, förenkla hantering och administration och minska den totala bränsleförbrukningen (sparsam körning).

Hjälp dina förare att hitta rätt väg till destinationen. Håll koll på föraraktiviteter och förenkla kommunikationen mellan förare och kontoret.

Få full kontroll över förarnas kör- och vilotider. Hantera arbetstider och löner i ett och samma system.

Digital hantering av transportuppdrag, temperaturövervakning av varor samt transportrapportering.

En flexibel och smidig lösning inklusive tjänster som positionering, spårning, geofencing och släpkoppling.