Vehco byter namn till AddSecure

Vecho byter namn till AddSecure – ett led i att knyta det datadrivna erbjudandet till transportsektorn närmare AddSecures kärnverksamhet som är att tillhandahålla säker data och kritisk kommunikation.

Vehco, en del av AddSecure sedan 2018, byter namn till AddSecure. Detta är ett logiskt namnbyte och kommer att knyta det datadrivna erbjudandet till transportsektorn närmare AddSecures kärnverksamhet, som är att tillhandahålla säker data och kritisk kommunikation. Kunderna kommer att dra nytta av stabiliteten, det långsiktiga värdet och den framtida tillväxten som följer med ett företag och ett varumärke.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar för säker kritisk kommunikation och data, förvärvade Vehco i maj 2018. Idag meddelade de båda företagen att Vehco kommer att byta namn till AddSecure. Detta är ett logiskt namnbyte för Vehco och kommer att knyta det datadrivna erbjudandet till transportsektorn närmare AddSecures kärnverksamhet, som är att tillhandahålla säker data och kritisk kommunikation i en uppkopplad värld.

Namnändringen förstärker Vehcos åtagande att utöka sina kund- och branschbaserade lösningar för transportsektorn. Eftersom logistikbranschen kräver mer affärskritiska mjukvarulösningar, kommer ”säker data och kritisk kommunikation” att bli allt viktigare för logistikföretagen och tydligt särskilja erbjudandet från övriga lösningar på marknaden.

Fördelar för kunderna genom det bredare erbjudandet

Namnändringen ligger i linje med Vehcos uppdrag, som är att förenkla transportföretagens logistikvärdekedja för att frigöra kapital, tid och resurser.

– Även om företaget har bytt namn, så har vår personal och vårt syfte inte gjort det. Våra kunder kommer att ha tillgång till det bredaste och mest kompletta erbjudandet på marknaden idag, säger Johan Frilund, chef för AddSecure Smart Transport.

Det breddade erbjudandet kommer att korta tiden det tar att komma igång och nyttja en komplett lösning, samtidigt som transportföretagens verksamhet förenklas. Corona-pandemin har visat att det är kritiskt för transportföretagen att vara flexibla, och att de kan fortsätta att bedriva verksamheten med personal som arbetar hemifrån.

– Både kunder och medarbetare kommer att dra nytta av den stabilitet, det långsiktiga värdet och den framtida tillväxten som följer av att vara ett företag med ett varumärke. Och eftersom dagens transportsystem är allt mer datadrivna, är det av största vikt att data och kritisk kommunikation är säkrad. Detta är AddSecures kärnkompetens, säger Stefan Albertsson, VD på AddSecure.

Vehcos nuvarande VD, Johan Frilund, kommer att fortsätta i sin roll som chef för AddSecure Smart Transport och rapporterar precis som tidigare direkt till AddSecures VD, Stefan Albertsson.

Läs mer om AddSecure här och om Smart Transport här.

Loading