AddSecure Link – Smart IoT-kommunikation

AddSecure Link är en komplett, pålitlig och flexibel IoT-lösning som du kan administrera själv. Om du vill koppla upp och hantera ett större antal enheter på ett säkert och enkelt sätt, är detta lösningen för dig. Den ger dig fullständig kontroll och är enkel att skala upp efter behov.

Koppla upp ett större antal enheter

AddSecure Link är en mobil- och VPN-uppkopplad lösning för större kunder och IoT-systemintegratörer. Skapa en säker och privat molnlösning och hantera SIM-kort i vår plattform för 2G, 3G, 4G, Narrow Band (NB) och LTE-M-täckning med stöd för flera operatörer i hela Europa och de största operatörerna i världen för en global täckning. Link erbjuder en komplett kommunikationsinfrastruktur för SIM-kort, fjärråtkomst och övervakning av säkrad kritisk kommunikation och kan installeras i alla typer av miljöer.

 

Enkel att administrera

En hög automatiseringsnivå gör komplex IP-teknik tillgänglig för alla.

Full kontroll

Ger en snabb och tydlig överblick över alla anslutningar och uppkopplade enheter.

Skalbar

Skalar dina privata nätverk när behoven förändras.

Säkra uppkopplingar

Osynliga och utan läckor.

Effektiv och hållbar

Så enkel att hantera att den faktiskt används, besök på plats kan vara ett minne blott

Har dina enheter stöd för 4G?

Inför nedsläckningen av 2G- och 3G-nätet behöver alla enheter som saknar stöd för 4G bytas ut. Säkra din kritiska kommunikation i god tid och se till att dina säkerhets- och larmsystem fortsätter fungera.

Användningsområde

AddSecure Link är framtaget för kunder och applikationsleverantörer som behöver effektiv, säker och robust kommunikation mellan utrustning och anläggningar som finns långt bort, och som inte vill hantera den komplexa tekniken bakom säkrad kommunikation.

Typiska användare är:

  • Operativa chefer som har flera anläggningar som de ska övervaka och optimera.
  • Fastighetsförvaltare med faciliteter som är utspridda över ett geografiskt område.
  • Service- och driftspersonal som behöver kontrollera, reglera och övervaka elektricitet, kommunikation, fastighetsförvaltning, vattenförsörjning eller avloppsvatten.

 

Lika lätt som 1, 2, 3

Upprätta ditt privata nätverk (VPN) på några minuter, utan att du behöver ha förkunskaper eller kunskap om IP.

Beställ och aktivera SIM-kort med din profil och abonnemangstyp via webbportalen.

Dela uppkopplingsåtkomster och certifikat via webbportalen.

 

Link Secure SIM

Links Secure SIM-kort är uppkopplade till ett Link-nätverk (IP VPN, se nedan) i AddSecure Link-tjänsten. Mobilabonnemanget fungerar i 2G, 3G, 4G och NB-nätverk hos nästan alla operatörer i Europa och de största operatörerna i världen för en global täckning. Secure SIM använder AddSecure Links åtkomstpunktnamn (APN) som separerar trafik från den övriga mobildatatrafiken. Den dirigerar all trafik till AddSecures gateway, som automatiskt tilldelar fasta IP-adresser och säkerställer att alla data automatiskt hamnar i rätt Link-nätverk. Trafiken i det mobila nätverket är alltid säker eftersom den är krypterad – vanligtvis via AES256-kryptering i 4G-nätet.

Privata nätverk

En av utmaningarna när man skapar en IoT-lösning är säkerheten. Att lägga till säkerhetslager i efterhand kan vara svårt. AddSecure Link gör det enkelt att redan från början skapa ett komplett privat nätverk (VPN) på några minuter, som omfattar alla enheter och system som är tänkta att kommunicera med varandra. Nätverket är helt isolerat från annan internettrafik och stängt för obehöriga användare och enheter. Flera privata nätverk kan skapas och hanteras för att tillgodose en uppdelning av en partners olika slutkunder, eller uppdelning av olika typer av trafik och system.

Webbportalen Link Manager

I webbportalen Link Manager finns alla verktyg som behövs för att upprätta och hantera ditt nätverk och dina uppkopplingar. Användargränssnittet är intuitivt, med tydlig vägledning, och använder en hög automatiseringsnivå, vilket begränsar risken för mänskliga fel och därmed ökar säkerheten i de distribuerade lösningarna.

  • Lätt att hantera – en komplett översikt över uppkopplingar, SIM-kort och trafikplaner. Beställ nya SIM-kort, starta, ändra och avbryt prenumerationer med några få musklick.
  • Lätt att hantera – ett verktyg för SIM-kort, hantering av datatrafik och nätverkshantering, en mer komplett vy än andra vanliga SIM-hanteringsverktyg.
  • Full kontroll – översikten i Link Manager ger dig möjlighet att följa upp kostnader och datavolymer. Det är enkelt att ange en fast datagräns, vilket garanterar fullständig kostnadskontroll utan överraskningar.
  • Skalbar – möjlighet att upprätta nätverk och uppkopplingar, beställa nya SIM-kort och VPN-certifikat, allt lätt tillgängligt.

 

Ladda ner informationsblad

Link – plattformen för IoT-uppkoppling

Att koppla upp och styra en IoT-enhet via internet är ganska enkelt idag. Men för företag ökar komplexiteten snabbt i takt med att antalet uppkopplade IoT-enheter växer. Behovet av säkra och pålitliga uppkopplingar ökar eftersom IoT har blivit en kritisk del av affärsverksamheten. Att koppla upp och hantera ett stort antal enheter är en komplex uppgift utan rätt verktyg, och höga säkerhetskrav gör att komplexiteten ökar ännu mer. Vår egenutvecklade konnektivitetsplattform Link ger dig säker IoT-kommunikation och användarvänliga verktyg för hantering av enheter och uppkopplingar.

 

 

Link är en komplett, pålitlig och flexibel lösning för mobil- och VPN-uppkoppling. Den är utmärkt för kunder och IoT-systemintegratörer som vill koppla upp ett stort antal enheter på ett säkert och enkelt sätt. Med Link får du en komplett infrastruktur för att övervaka och hantera enheter, SIM-kort, datatrafik, fjärrsupport och behörigheter, allt via ett enda gränssnitt, webb- eller appbaserat. Användargränssnittet är enkelt att arbeta med och har en hög automatiseringsnivå, vilket minskar risken för handhavandefel, vilket i sin tur ger bättre säkerhet i många situationer.

Link används av kunder som behöver effektiv, säker och robust kommunikation mellan enheter och som inte vill eller kan hantera den komplexa tekniken bakom säker kommunikation. Kommunikationen är helt isolerad från annan internettrafik och oåtkomlig för obehöriga användare och enheter. Du kan skapa flera privata nätverk om du exempelvis vill separera olika slutkunders trafik eller separera olika typer av trafik och system.

Relaterade produkter och lösningar

Vår plug-and-play-lösning, AddSecure Link Go, är lämplig för dig som vill komma igång snabbt och enkelt med uppkopplade enheter och system.

Appen Link Manager Mobile gör det enkelt för installatörer och tekniker att få tillgång till säkrade internet- och mobiladatatjänster i AddSecure Link-systemet.

Service Activator-appen gör det möjligt för installatörer att aktivera och distribuera kommunikationstjänster från AddSecure.

Kontakta sälj

Smarta städer och kommuner – var ska man börja?

En smart stad är en stad som förstärks av sensorer, datainsamling, artificiell intelligens och sammanlänkning för att hantera nästan varenda del av den mer effektivt. I grund och botten handlar det om att hela staden går online – inte bara människorna i den.