AddSecure Link Go – Ta det första enkla steget

Vår plug-and-play-lösning, AddSecure Link Go, är lämplig för dig som vill komma igång snabbt och enkelt med uppkopplade enheter och system.

Kom igång snabbt

Vår plug-and-play-lösning är lämplig om du vill komma igång snabbt. Lösningen används ofta för passersystem, larmsystem, styrsystem för hissar, kameror och andra fjärrhanterings- och övervakningssystem.

AddSecure Link Go består av säker, krypterad uppkoppling med Secure SIM och har som tillval en robust och pålitlig router.

Link Go är enkel att driftsätta och levereras med ett föraktiverat SIM-kort och VPN-åtkomst. Perfekt för att snabbt skapa en säker uppkoppling mellan lokala enheter och centralt installerade system, allt som kommunicerar via en Ethernet-port.

 

Relaterade produkter och lösningar

En komplett, pålitlig och flexibel IoT-lösning som du kan administrera själv. Den ger dig fullständig kontroll och är enkel att skala upp efter behov.

Appen Link Manager Mobile gör det enkelt för installatörer och tekniker att få tillgång till säkrade internet- och mobiladatatjänster i AddSecure Link-systemet.

Lösningar särskilt framtagna för kunder som behöver säker, pålitlig kommunikation på svåråtkomliga platser.

Har dina enheter stöd för 4G?

Inför nedsläckningen av 2G- och 3G-nätet behöver alla enheter som saknar stöd för 4G bytas ut. Säkra din kritiska kommunikation i god tid och se till att dina säkerhets- och larmsystem fortsätter fungera.

Kontakta sälj