5 enkla anledningar till att börja använda larmtjänsten AddView

Din verksamhet har förmodligen flera olika typer av larm installerade – som till exempel inbrotts-, brand- och hisslarm. Med AddSecure AddView sparar du både tid och resurser genom att samla alla larmsystem i ett och samma verktyg. Här listar vi 5 enkla anledningar till att börja använda AddView redan idag.

Som driftansvarig inom kommunal och statlig verksamhet eller hos andra stora fastighetsägare har du ofta ansvar över både säkerhet och underhåll av flera olika byggnader. Dessa byggnader har ofta flera olika typer av larm installerade, och det kan ställas krav på både inomhusklimat och andra faciliteter. Med andra ord – mycket att hålla koll på och många olika system som behöver fungera.

AddView underlättar din larmhantering och här listar vi varför du och din verksamhet borde testa tjänsten redan idag:

1. Enkel överblick

AddView används som ett presentations-, hanterings och notifieringssystem för alla dina larmanläggningar. Du får snabbt en samlad bild över status, händelser och eventuella avvikelser – vilket gör det möjligt att snabbt åtgärda fel på lamanläggningarna.

2. Enkel åtkomst

AddView finns tillgänglig både som webb- och mobilapp. Det gör det enkelt att hålla koll, även när du är ute i verksamheten. Vid en eventuell händelse får du notis direkt i mobilen, och kan hantera och följa händelseförloppet där du är.

3. Enkel användning

Så länge du har en larmsändare från AddSecure och har aktiverat tjänsten krävs ingen installation förutom nedladdning av mobilappen. Logga in direkt via din webbläsare eller i mobilapp för att se platsen för dina larm- och säkerhetssystem utmärkta på en karta tillsammans med tillhörande driftstatus.

Via ett schema styr du vilka personer i ditt team som får notiser och när. Men några få klick kan du till exempel ge behörighet till andra personer, både personal och servicepartners, och skapa olika användargrupper.

4. Enkel uppföljning

AddView loggar alla larm och felmeddelanden vilket gör det enkelt att följa upp och dokumentera tillgänglighetstid eller avslöja eventuella systemstörningar.

5. Enkelt val

AddView har stöd för alla etablerade larmprotokoll och säkerhetssystem. Det gör att du får en enhetlig överblick och kontroll, oavsett typ av larm elller system. Du slipper också låsa dig till en leverantör och kan övervaka utrustning från flera producenter på ett och samma ställe.


AddSecure AddView är en webb- och mobilbaserad larmtjänst särskilt anpassad för att underlätta larmhanteringen för företag, kommuner och andra organisationer som ansvarar över många fastigheter.

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss här!