Offentlig Säkerhet går in under varumärket AddSecure

Tidigare i år förvärvades Offentlig Säkerhet av AddSecure, en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar inom säkrad kritisk kommunikation och data. Förvärvet var ett strategiskt drag från båda parter för att ytterligare stärka erbjudandet mot marknaden.

Nu tar vi nästa steg genom att Offentlig Säkerhet går in under varumärket AddSecure och blir en integrerad del av erbjudandet inom AddSecure Smart Rescue.

Samlad kunskap och bredare expertis

Genom att samla all kunskap under samma varumärke kommer vi att kunna erbjuda ännu bättre lösningar inom skolsäkerhet, säker arbetsplats och personsäkerhet. Samgåendet ger dig tillgång till bredare expertis inom radiokommunikation, GSM-förstärkning och ett större produktutbud.

Leverantörsnamn, avtal och faktura

Som kund kan du känna dig trygg med att leveransen av, och kvaliteten på, våra tjänster kommer att fortsätta precis som tidigare. Den enda skillnaden är att vi nu säljer våra lösningar under varumärket AddSecure.

Leverantörsnamnet på avtal och faktura kommer inte att ändras. Dessutom kommer vi nu att bli ännu fler medarbetare som tillsammans arbetar för att hjälpa dig att göra världen till en säkrare och smartare plats.

Letar du efter vår utbildningsportal? Den kommar du åt via knappen nedan eller inloggningen uppe till höger.

Logga in: Mina kurser

 

Läs mer om AddSecure här eller titta närmare på erbjudandet från AddSecure Smart Rescue här.

Har du frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

 

Webbinarium: Hur ökar vi säkerheten för elever och lärare i skolan?

Hur kan vi öka säkerheten och tryggheten i skolan utan att äventyra känslan av frihet och öppenhet för elever och lärare?