Dualtech blir en del av varumärket AddSecure

Efter AddSecures förvärv av Dualtech i september 2020 går företagen nu ihop officiellt under ett varumärke. Genom att samla Smart Alarms-lösningarna stärks företagets erbjudande till marknaden och som kund får du tillgång till ett bredare utbud av säkra, pålitliga och framtidsorienterade lösningar.

Vad är syftet med namnbytet?

Namnbytet samlar Smart Alarms-lösningarna under samma varumärke, vilket innebär att du som kund får ta del av ett bredare erbjudande, utvecklad produktfunktionalitet och ett kompletterande tjänsteerbjudande. Genom att kombinera expertis och praxis inom IT- och säker data kommer vi även att kunna skapa nya, innovativa lösningar som kan möta behoven av den ökade digitaliseringen. Detta tar oss dessutom ett steg närmare vårt delade mål – att bli den föredragna europeiska leverantören av larmrelaterade tjänster och säkra kommunikationslösningar.

Genom att samla all kunskap under samma varumärke stärker vi vår Smart Alarms-portfölj, vår expertis och marknadsnärvaro i Europa. Det kombinerade erbjudandet kommer att gynna kunder i hela Europa som kommer att förses med framtidsorienterade, säkra och pålitliga helhetslösningar för IoT-konnektivitet.

Peter Johansson, Affärsområdeschef för Smart Alarms, AddSecure

Har du frågor eller funderingar?

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig vidare.

Varför är det viktigt att säkra kritisk kommunikation och data?