Arrow Group investerar i kameralösning från AddSecure Smart Transport

Tack vare AddSecures multikameralösning behåller Arrow Group sin FORS Silver- ackreditering och blir DVS-kompatibelt. Företaget drar också fördel av en smartare, säkrare och effektivare fordonsflotta.

AddSecure Smart Transport UK tillkännager idag en ny kundaffär för sin multikameralösning. Arrow Group är tillverkare och grossister av möbler och tillbehör på arbetsplatsen. Det familjeägda företaget, baserat i Suffolk, Storbritannien, levererar sina premiumprodukter både rikstäckande och internationellt, inklusive Formetiq® kontorsmöbler och Metalicon® tillbehör. Arrow Group, som opererar från London, Lowestoft och Sheffield, äger en blandad flotta av komersiella fordon.

Med en växande fordonsflotta hade Arrow Group behov av en lösning med flera kameror av tre skäl. För det första behövde företaget en lösning som kunde säkerställa efterlevnad av TfL Direct Vision Standard och som kunde upprätthålla efterlevnad av FORS Silver standarden för leverans till kunders leveransställen. För det andra var det viktigt att välja en integrerad lösning som kombinerade spårning av fordon och telemetri för att kunna upprätthålla höga kundservicenivåer. Slutligen var ökad säkerhet och minskad risk avgörande för Arrow Group. Företaget behövde en högkvalitativ videokamera för sina fordon och ett uppföljningssystem som uppmuntrar till säker och sparsam körning och skyddar förarna vid försäkringsanspråk.

– Efter en otroligt nedslående upplevelse med en annan lösning blev vi mycket nöjda när vi hittade AddSecures lösning. Vår upplevelse med dem har varit raka motsatsen. Redan från start överträffade AddSecures kompletta multikameralösning våra förväntningar. Från den snabba implementeringen till praktisk kundservice och hanteringen av oss som bolag har AddSecure varit uppmärksamma och snabba hela tiden. Det har varit en felfri upplevelse, säger Roy Pallister, anläggningschef på Arrow Group.

– AddSecure multikameralösning gör precis vad vi behöver att den gör. Om en incident har inträffat har vi kunnat fastställa den exakta tiden och platsen för incidenten, komma åt videon på distans och titta på högkvalitativa bilder inom loppet av några minuter. Hela processen är enkel och intuitiv, och plattformen ger oss den detaljnivå vi behöver. Från hastigheten till olika detaljers inverkan – allt är där, fortsätter han.

– Kombinationen av data avseende förarbeteende och online-rapportering gör det möjligt för oss att genomföra en konsekvent förarutbildning och uppföljning. Detta är ovärderligt för att vi proaktivt ska kunna övervaka körstilar och kunna ta itu med och korrigera riskfyllda vanor, som att köra för fort.– I dag förtjänar operatörer av fordonsflottor en lösning för hantering som möjliggör efterlevnad, förbättrar förarens beteende och ger total synlighet medan deras förare är ute på vägen. Vår Verilocation-plattform ger ett helt integrerat telematik- och flerkamerasystem som är lätt att använda och växer med användarens behov. Jag ser fram emot att se Arrow Group dra fördel av en smartare, säkrare och effektivare flotta, säger Andrew Overton, VP for Smart Transport UK.

Loading