AddSecure nominerad till Global IoT Awards i två kategorier

Företaget har nominerats i två kategorier: Securing IoT, för sin säkra IoT-konnektivitetsplattform, Link; och vd Stefan Albertsson är nominerad till det prestigefyllda priset Årets CxO.

AddSecure, en ledande leverantör av säker IoT-uppkoppling och helhetslösningar, har nominerats till de prestigefyllda IoT Global Awards i två kategorier. Företagets IoT-plattform, Link, har uppmärksammats i kategorin ”Securing IoT” för sin prestanda och innovation. Dessutom har AddSecures vd, Stefan Albertsson, nominerats till det eftertraktade priset ”CxO of the year”.

IoT Global Awards är en prestigefylld utmärkelse som hyllar de mest innovativa företagen, produkterna och individuella talangerna inom 11 IoT-kategorier. Varje år väljer en oberoende och kvalificerad jury, bland hundratals ansökningar, ut de 11 bästa företagen, startup-bolagen och företagsledarna inom IoT-branschen. AddSecures nomineringar i två kategorier visar företagets förmåga att leverera säkra och banbrytande IoT-lösningar.

­–Jag är glad att vi har säkrat en plats på kortlistan för de prestigefyllda IoT Global Awards i två kategorier. Jag är särskilt stolt över nomineringen av vår säkra IoT-plattform, Link, till priset ”Best Secure IoT Product/Service of the Year”. Detta erkännande bekräftar värdet av vår innovativa lösning, som inte bara effektiviserar drift och skalbarhet utan också förbättrar den globala säkerheten utan att kräva specialiserad säkerhetsexpertis av användarna, säger Stefan Albertsson, vd för AddSecure.

AddSecures IoT-plattform, Link, i kombination med mobiloperatörsaggregation, erbjuder en helhetslösning för säker IoT-uppkoppling. Genom att integrera SIM-kort i VPN-moln säkerställer plattformen etableringen av säkra mobilabonnemang för företag av alla storlekar. Dess användarvänliga gränssnitt och skalbarhet gör den till ett idealiskt val för företag som söker pålitliga och effektiva IoT-uppkopplingslösningar.

Vinnarna av 2024 års IoT Global Awards kommer att tillkännages fredagen den 16 februari genom ett exklusivt onlineevenemang på www.iotglobalawards.com. AddSecure väntar med spänning på resultaten och hoppas kunna säkra förstaplatsen i båda nominerade kategorierna.

Se IoT Global Awards shortlist här.

Mer information om IoT-konnektivitetsplattformen, Link, här.

Loading