Home / Personsäkerhet / Trygghetslösningar

Trygghetslösningar

Vi erbjuder pålitlig och kunnig hjälp för kommuner och privata vårdboenden. Vår tjänst inkluderar trygghetslarm, installation, uppkoppling till en larmcentral som är öppen dygnet runt samt hjälpinsatser på plats. Tjänsten skapar en tryggare vardag för alla inblandade.

Trygghetslarm ger trygghet för de äldre och deras anhöriga.

Det är viktigt att känna sig trygg i sitt hem, med vår lösning kan äldre personer bo kvar i hemmet längre. Den inkluderar ett trygghetslarm som är ansluten AddSecures larmcentral som är öppen dygnet runt.  Vetskapen om att vård och annan hjälp alltid finns nära till hands ökar trygghetskänslan. Våra trygghetslarm kombinerar mänsklig omsorg med pålitlig och säker teknologi. Vi hjälper kommuner och anhöriga att stödja äldre och personer med särskilda behov, tjänsten kan anpassas efter olika behov.

Hur fungerar det?

Trygghetslarmet används för att ringa efter hjälp om något har hänt hemma eller om någon mår dåligt. Det är enkelt att koppla upp sig till vårt larmcentral med hjälp av larmknappen, som bärs runt handleden eller omkring halsen. Genom att trycka på larmknappen öppnas en tvåvägsljudförbindelse med larmoperatören. Larmet besvaras alltid av en erfaren vårdpersonal som bedömer situationen och skickar hjälp om det behövs. Vi är i tjänst dygnet runt, året runt.

Det är helt avgörande för oss att kunden alltid får ett verkligt svar från en utbildad expert, även om det är ett felanrop.

Mari Pilpola Verksamhetschef för hemtjänst, Laitila kommun.

Smart och flexibel lösning för kommuner och privata vårdboenden.

Flexibel lösning

Larmcentral öppet dygnet runt

40 000 slutkunder