Kontrollerad flexibilitet med Vehco Vision Mobile, den nya androidskärmen från Vehco

Nu introduceras Vehco Vision Mobile, en flexibel Androidskärm för användning i kommersiella fordon. Skärmen används tillsammans med fordonsdatorn Vehco Connect för att visa information för föraren från fordonet, färdskrivaren eller kontoret. Den nya skärmen har inbyggd kamera och modem som gör att den kan användas utanför fordonet i förarens arbete.

Nu introduceras Vehco Vision Mobile, en flexibel Androidskärm för användning i kommersiella fordon. Skärmen används tillsammans med fordonsdatorn Vehco Connect för att visa information för föraren från fordonet, färdskrivaren eller kontoret. Den nya skärmen har inbyggd kamera och modem som gör att den kan användas utanför fordonet i förarens arbete.För transportföretaget innebär det större flexibilitiet men inte på bekostnad av produktivitet och säkerhet, då Vehco på Vision Mobile erbjuder en fullt kontrollerad miljö fri från virus, oönskad nedladdning av externa appar och okontrollerade uppdateringar.

Under 2017 lanserades Vehco Vision Fixed, enandroidskärm för användning i kommersiella fordon som är ansluten till den inbyggda datorn Vehco Connect. Baserat på kundernas krav, lanseras nu Vehco Vision Mobile. Även denna skärmen används tillsammans med Vehco Connect, men den är möjlig att koppla loss och använda utanför fordonet.

Den nya 7’-skärmen levereras med inbyggt modem, GPS, kamera, hållare och laddare. Det har tagits fram för transportföretag som behöver en enhet som stöder mobilitet men där man önskar hålla nere driftskostnaderna. Detta sker genom att androidskärmen delvis är låst vilket möjliggör att man bland annat kan säkerställa högre stabilitet och upptid samt lägre kostnader för datakommunikation och hantering av extra abonnemang. Typiska funktioner som den nya surfplattan erbjuder är dokumentskanning, fotografering, underskrift via signaturer på skärmen och skanning av streckkoder.

Naturligtvis erbjuds även övriga av Vehcos tjänster på Vision Mobile. Exempel på sådana funktioner omfattar Positionering, Spårning, Navigering, Meddelanden, Order- och uppdragshantering, Kör- och vilotider, Sparsam Körning, Aktiviteter och Fjärrkopiering av färdskrivare och förarkort.

”Med VehcoVision Mobileerbjuder vi våra kunder en användarvänlig skärm med kontrolleradflexibilitet.Jag tror att den kommer att bli ett populärt val för många av våra kunder som värdesätter en bekymmersfri lösning som stödjer mobil användning”,sägerAnna Stoldt, Sälj- och markandschef på Vehco.

Loading