Förbättrad anslutning med Vehco Connect, den nya gröna fordonsdatorn

Vehco introducerar femte generationen Vehco Connect, en fordonsdator som används i kommersiella fordon för att samla in fordonsdata och att göra den tillgänglig för förarna och transportledningen. Den nya datorn är baserad på senaste teknik med möjligheter till anslutning med de flesta typer av enheter bland annat via Bluetooth eller USB.

Vehco introducerar femte generationen Vehco Connect, en fordonsdator som används i kommersiella fordon för att samla in fordonsdata och att göra den tillgänglig för förarna och transportledningen. Den nya datorn är baserad på senaste teknik med möjligheter till anslutning med de flesta typer av enheter bland annat via Bluetooth eller USB. För användarna betyder det större flexibilitet och högre produktivitet.

Vehco Connect samlar fordonets information och gör den tillgänglig för transportledarna i Vehco Weboffice (ett webbaserat kontorsprogram) och för förarna i deras smartphones / surfplattor (tillval). Datorn är anpassad för transportchefer som vill ha information om fordon och färdskrivare i realtid för att följa fordonens dagliga rutter, bränsleförbrukning, körning och kör- och vilotider.

Femte generationen av Vehco Connect kombinerar alla dagens fördelar med morgondagens möjligheter. Den har bland annat stöd för anslutning via Bluetooth och USB. Det betyder en hög grad av flexibilitet för användare som kan använda den som en ”svart box” (utan skärm), med en mobil skärm (smartphone eller surfplatta via Bluetooth) eller fast skärm (Vehco Vison via kabel). Vehco Connect är kompatibel med olika typer av fordon (HCV eller LCV) och fungerar perfekt med lågspänningsförsörjning.

”Vi kan inte tänka ett bättre sätt att fira framgången med vår smarta fordonsdator än att låta dess insida visas på utsidan. Vi är mycket stolta över vår nya fina gröna fordonsdator” Säger Johan Stråkander, Marketing Manager vid Vehco.

Via Vehco Connect kan användarna dra nytta av ett brett utbud av smarta tjänster som Positionering, Spårning, Geofencing, Sparsam körning, Bränsleuppföljning, Kör- och vilotider och Fjärrkopiering av färdskrivare. Tillsammans med en skärm erbjuds även tjänster som Uppdrags- och Orderhantering, Snabbmeddelanden och Aktivitetsregistrering.

Den nya Vehco Connect bygger på en ny och smart arkitektur som möjliggör förbättrad anslutning, förenklad administration och kraftfull fjärrdiagnostik för att minska de operativa kostnaderna och förbättra uppetiden. I början kommer den nya generationen av Vehco Connect att erbjuda samma tjänster som den tidigare modell, men med tiden kommer Vehco att erbjuda tjänster som är optimerade för den nya smarta designen.

”Efter en mycket intensiv tid är vi nu glada att låta den nya versionen av Vehco Connect. Vi är mycket stolta över resultatet och vi ser fram emot att se svaret från våra kunder som kommer att dra nytta av vår nya smarta produkt.” Marcus Berglund, CTO Vehco Group.

Loading