Fleet Management-företaget Connexas byter namn till AddSecure

Fleet Management-företaget Connexas byter namn till AddSecure. Efter förvärvet av Connexas i maj 2020 omprofileras nu det i Storbritannien baserade telematikföretaget till AddSecure. Syftet med rebrandingen är att ytterligare stärka AddSecures position inom transport och logistikbranschen.

Efter förvärvet av Connexas i maj 2020 omprofileras nu det i Storbritannien baserade telematikföretaget till AddSecure. Syftet med rebrandingen är att ytterligare stärka AddSecures position inom transport och logistikbranschen.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av förstklassiga IoT-lösningar med fokus på säker data och kritisk kommunikation, tillkännagav idag omprofileringen av Connexas till AddSecure. Med en etablerad närvaro i Storbritannien, Europa, Nordamerika och Australien har Connexas tillhandahållit sin expertis till transport- och logistikindustrin i över 20 år. Genom att erbjuda företagens lösningar under ett enat varumärke, AddSecure, stärker företaget sitt erbjudande till transport- och logistikkunderna.

Fördelar med omprofileringen är synergieffekter vad gäller teknologi, gemensam företagskultur och vision att erbjuda kunderna förstklassiga transportlösningar. Dessutom ger den större möjligheter att utveckla erbjudandet till marknaden och skapar en tydlig och enad verksamhet.

– Både AddSecure och Connexas brinner för förstklassig service och att sätta kunden i fokus. Tack vare omprofileringen stärker vi vårt erbjudande ytterligare och höjer kvaliteten på de tjänster som finns tillgängliga för nya och befintliga kunder, säger Johan Frilund, affärsområdeschef Smart Transport på AddSecure.

– Att kunna erbjuda våra lösningar under ett gemensamt varumärke och företagsnamn stärker inte bara vår position på marknaden utan ger oss också möjlighet att tillhandahålla ett större urval av lösningar och en enhetlig service till våra kunder, säger Andrew Overton, VP Smart Transport UK (tidigare Connexas).

Under de kommande åren kommer transportbranschen behöva bli mer effektiv, hållbar och datadriven. Det handlar inte bara om minskad bränsleförbrukning och minskade utsläpp utan även om att uppnå högre effektivitet i verksamheten. Både Connexas och AddSecure har erfarenhet av att hjälpa kunder med detta och därför är sammangåendet ett naturligt steg.

Genom att använda datadriven information från flexibla och skalbara lösningar kan avsevärda förbättringar av en fordonsflottas driftskostnader och lönsamhet uppnås.

– Sedan förvärvet har det varit vårt mål att konsolidera och erbjuda den mest omfattande Fleet Management-lösningen på marknaden till transportföretag i Storbritannien, Europa och andra länder. Genom att vi går in under varumärket AddSecure kan våra kunder dra nytta av en allt-i-ett-lösning från en och samma leverantör, säger Andrew Overton, VP Smart Transport UK (tidigare Connexas).

Connexas och AddSecure fortsätter sitt uppdrag att förse transport- och logistikföretag med smarta lösningar och kommer genom den gemensamma positioneringen att kunna öka såväl effektivitet som tillväxt i framtiden.

Loading