Drivmedelsföretaget Ingo efterfrågade en säker IP-kommunikationslösning för sina inbrottslarm

När drivmedelsföretaget INGO skulle välja larmsystem för alla sina bensinstationer i Sverige föll valet på Ksenia från Extronic Elektronik och larmöverföring från AddSecure.

När drivmedelsföretaget INGO skulle välja larmsystem för alla sina bensinstationer i Sverige föll valet på Ksenia från Extronic Elektronik och larmöverföring från AddSecure.

Ksenia är en IP-baserad plattform där det är enkelt att integrera IP-kameror, Appar, NVR, KNX och andra smarta lösningar. Systemet är godkänt i larmklass II.

INGO ställde också krav på att kommunikationen från larmsystemet skulle vara säker och godkänd utan att använda telefonlinje eller annan extern utrustning. Valet föll på AddSecure där man fick en trygg och driftstabil kommunikation med övervakning. I lösningen ingår den webbaserade tjänsten AddView som ger användaren fullständig överblick och kontroll på larmkommunikationen. Dessutom kunde de använda Ksenia-systemets interna larmsändare istället för att behöva komplettera med en extern hårdvara. Larm och eventuella störningar rapporteras direkt till valfri certifierad larmcentral.

Om Extronic
Detektering av människor har sedan mitten av 1970-talet varit basen för vår verksamhet. Vi var tidigt ute med att utveckla inbrottslarm och billarm. Ett av marknadens mest flexibla och på många sätt unika larmsystem LarmNet 6000 är utvecklat av Extronic. Under 80-talet började vi föra över kunskaper om människodetektering till nya områden. I första hand för närvarostyrning av belysning med syfte att spara energi. Det senaste tillskottet i vårt utbud är det godkända larm- och fastighetsautomationssystemet Ksenia. Extronic representerar och säljer bl.a. följande ledande varumärken: Visonic, Ksenia, LarmNet, Alarmtech, Vanderbilt, Pima, CQR m.fl.https://www.extronic.se/larm

Addsecure besöker LarmPanelen från Extronic ElektronikVimeo.

Loading