Corepixel och AddSecure i samarbete kring säker kameraövervakning

Corepixel lanserar en abonnemangstjänst för säkrad kameraövervakning med videoöverföring i 4G/3G-näten baserad på AddSecures lösning för säkrad kritisk kommunikation.

Corepixel lanserar i samband med Sectech en abonnemangstjänst för säkrad kameraövervakning med videoöverföring i 4G/3G-näten baserad på AddSecures lösning för säkrad kritisk kommunikation.

Corepixel, en av Nordens ledande distributörer inom kameraövervakning och AddSecure, en ledande aktör inom säkrad kritisk kommunikation har inlett ett samarbete gällande abonnemangslösningar för säker hantering av kameraövervakning med videoöverföring i 4G/3G-näten.

Efterfrågan på övervakningskameror uppkopplade via mobilnätet har ökat markant, särskilt gällande tillfälliga installationer, kroppsburet eller där fast nätverksuppkoppling inte finns att tillgå.

Alla Corepixels 4G-modeller kommer att vara förbereda med valt abonnemang. För större leveranser kommer Corepixel även kunna förprogrammera enheterna efter kundens önskemål.

– Säkerhet och enkelhet är viktiga faktorer för alla våra applikationer och i synnerhet för kameraövervakning med videoöverföring. AddSecure, med sin gedigna kompetens och långa erfarenhet av säkrad kritisk kommunikation, var därför det självklara valet. Med deras tjänst AddSecure Link får vi en säker kommunikation och kan enkelt administrera, hantera och konfigurera abonnemangen, säger Johan Rosdahl, vd, Corepixel AB.

– Corepixel är en av de mest kompetenta distributörerna i Norden inom videobaserad övervakning och analys och är därför en viktig partner för AddSecure. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Olof Samuelsson, IoT kommunikation, AddSecure.

Den nya abonnemangstjänsten lanseras i samband med Sectech-mässan i Stockholm den 21-22 november, där båda företagen är utställare. Corepixel ställer ut i monter 03:29 och AddSecure i 03:71.

För mer information kontakta:
Johan Rosdahl, Corepixel
Tel. 010-33 00 148 Email [email protected]

Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
Mobil: +46 70 689 52 08, email: [email protected]

Loading