AddSecure utsett till Karriärföretag 2024

“AddSecure är det självklara valet för den som vill forma sin karriär i en internationell och dynamisk miljö. Med en stark inriktning på säkra IoT och tech-lösningar har företaget skapat en arbetsplats där kompetens och engagemang står i centrum”. Så lyder organisationen Karriärföretagens motivering till att AddSecure är ett av 100 svenska företag som utsetts till Karriärföretag 2024.

Organisationen Karriärföretagen lyfter varje år fram arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter med fokus på nyexaminerade studenter och unga talanger. Syftet är att förenkla för young professionals, men även senior professionals, att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete.

Samtliga organisationer och företag i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag, men bara 100 företag kvalificerar sig och genomgår samtliga steg i urvalsprocessen. AddSecure är ett av dessa och har därmed utnämnts till Karriärföretag 2024.

− Vi är stolta över att ha utsetts till Karriärföretag 2024. För mig är det ett kvitto på alla våra medarbetares engagemang där vi tillsammans skapar en arbetsplats som är både inkluderande och utvecklande. En tydlig grund för detta är våra värderingar som skapar förutsättningar för var och en att bidra med sin unika kompetens och att vara sig själv, säger Liljana Vall, Chief People & Culture Officer på AddSecure.

Juryns motivation:

”AddSecure är det självklara valet för den som vill forma sin karriär i en internationell och dynamisk miljö. Med en stark inriktning på säkra IoT och tech-lösningar har företaget skapat en arbetsplats där kompetens och engagemang står i centrum. Här ges du möjligheten att vara en del av en organisation som tar hållbarhet på allvar och som strävar efter att skapa en tryggare, smartare och mer hållbar framtid för samhället. Med en kultur präglad av samarbete och ständig utveckling är AddSecure en attraktiv arbetsgivare som ger dig utrymme att vara dig själv, växa och påverka positivt i en värld som blir alltmer uppkopplad.”

− Arbetsmarknaden 2024 fortsätter att vara högst konkurrenskraftig. Arbetet med Employer Branding är därför avgörande idag för att företag, som AddSecure, ska kunna konkurrera om de bästa talangerna på arbetsmarknaden och ett starkt arbetsgivarvarumärke gynnar både deras rekryteringsarbete och deras förmåga att behålla kvalificerad personal, säger Patrik Wigton, Ordförande för Karriärföretagen.

Läs mer om Karriärföretagen 2024: https://karriarforetagen.se

Är du intresserad av att jobba på AddSecure: Join AddSecure – AddSecure

Loading