AddSecure utsedd till ”excellent, attraktiv och hållbar arbetsgivare”

För andra året i rad rankas AddSecure bland de 10 procent bästa företagen inom IT-branschen – enligt årets upplaga av Nyckeltalsinstitutets Attraktiv Arbetsgivarindex®.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av förstklassiga IoT-lösningar med fokus på säker kritisk kommunikation och data, har uppnått förträffliga resultat i Nyckeltalsinstitutets Attraktiv Arbetsgivarindex® 2021 och utses nu formellt till en excellent, attraktiv och hållbar arbetsgivare inom IT-branschen.

Med hjälp av nyckeltal, som är jämförbara över tid, mellan olika företag och branscher, så uppmärksammar Nyckeltalsinstitutet årligen de arbetsgivare i Sverige som är mest attraktiva, jämställda och hälsobefrämjande. Årets kartläggning är baserad på statistik insamlad under 2020 från cirka 350 företag och organisationer, där över 600 000 medarbetares arbetsvillkor granskats. AddSecure rankas bättre än, eller lika bra som andra företag inom IT-branschen på samtliga områden.

– På AddSecure strävar vi konstant efter att bygga en inkluderande organisation, med fokus på kultur- och värderingsarbete, som följer våra kärnvärden. Det är fantastiskt att vi står stadigt som en attraktiv arbetsgivare och att vi dessutom sticker ut inom IT-branschen. Det är en ställning vi kommer fortsätta arbeta för att bevara, säger Liljana Vall, Chief People and Culture på AddSecure.

I takt med sin omfattande tillväxtresa under de senaste åren har AddSecure lagt fullt fokus på att förbli en attraktiv arbetsgivare. Syftet med att 2018 ansluta sig till Nyckeltalsinstitutet var att kontinuerligt kunna jämföra sig med olika aktörer inom branschen. Detta har fungerat och fortsätter fungera som en drivkraft i arbetet för att skapa en långvarigt tilltalande och excellent arbetsplats.

Loading