AddSecure utökar ledningsgruppen med ny roll då Krister Tånneryd tillträder som COO

AddSecure utökar ledningsgruppen med ny roll då Krister Tånneryd tillträder som COO. Positionen Chief Operating Officer har etablerats då AddSecure fortsätter växa i storlek, antal marknader, affärsområden och regioner.

Positionen Chief Operating Officer har etablerats då AddSecure fortsätter växa i storlek, antal marknader, affärsområden och regioner.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar för säker data och kritisk kommunikation, meddelar idag att Krister Tånneryd utses som bolagets nya Chief Operating Officer (COO). Med flera års ledarerfarenhet kommer Tånneryd att bidra med nya och värdefulla perspektiv till AddSecure, som just nu genomgår en stark tillväxtperiod. Tånneryd kommer i rollen som COO att leda och förtydliga processer, system och genomförande för samtliga marknader, vertikaler och bolag.

– Krister kommer till AddSecure med en omfattande operativ erfarenhet från konsolidering och telekom. Han har djup teknisk kompetens och förståelse för global försäljning samt process- och produktutveckling. Dessutom har han visat exempel på hur man framgångsrikt slår ihop nyförvärvade företag till en enhet. Inte minst från sin tid på Link Mobility, ett företag vars resa påmminer om den som AddSecure gör nu, säger Stefan Albertsson, VD på AddSecure.

Tånneryd har lång erfarenhet från flertalet ledande befattningar, exempelvis som Director of Operations & Customer Service på ComHem, VD på Link Mobility Sweden och nu senast som Chief of Technology and Innovation Officer på Link Mobility Group ASA.

– Det jag finner mest lockande med AddSecure är deras säkra och smarta lösningar som verkligen är livs- och affärskritiska för kunderna. Med flera nya förvärv och en erfaren företagsledning är AddSecure väl rustat för en ljus framtid. Jag ser fram emot att få bidra på vägen till nästa nivå i företagets tillväxtresa, säger Krister Tånneryd.

Krister Tånneryd tillträder sin tjänst den 1 oktober 2019 och kommer att rapportera till VD Stefan Albertsson.

För mer information, kontakta:
Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
Mobile: +46 70 689 52 08, [email protected]

Loading