AddSecure tillsätter chef för finska verksamheten

AddSecure tillsätter Hannu Kupila som chef för den finska verksamheten. Kupila ska med sin starka säljbakgrund hjälpa Addsecure att accelerera tillväxten i Finland.

Nytillträdde Country Manager Finland, Hannu Kupila, ska med sin starka säljbakgrund hjälpa företaget accelerera tillväxten i Finland.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av säkrad kritisk kommunikation inom övervakade larm och kritisk IoT-kommunikation, tillkännagav idag att de har utsett Hannu Kupila till landschef för Finland.

I december 2017 förstärkte AddSecure sin nordiska närvaro genom att förvärva finska Prevent 360:s verksamhet inom alarmkommunikation. Det lokala teamet blev en del av AddSecure-organisationen och ett nytt bolag, AddSecure Oy, bildades.

Hannu Kupila kommer att ansvara för den lokala verksamheten och för att tillväxten i Finland accelereras. Detta genom att introducera nya lösningar och partnerskap. Hannu har över 15 års erfarenhet av internationell säljledning och försäljningsprocessutveckling i serviceverksamhet. Han har innan han började på AddSecure haft ledande positioner inom försäljning på bland annat Abloy, Flexim Security och Empower. Hannu har en magisterexamen från Helsingfors tekniska högskola.

– Jag är glad över att få möjligheten att driva AddSecures expansion i Finland och bidra till att stärka tillväxten i regionen, säger Hannu Kupila. Med våra avancerade lösningar och oöverträffade kundservice är AddSecure på väg att bli den mest betrodda och erkända leverantören av säkrad kritisk kommunikation i Finland.

– Hannu har gedigen erfarenhet av försäljning och är en utmärkt ledare, säger Stefan Albertsson, VD på AddSecure. Jag är övertygad om att AddSecure Finland under hans ledning blir en viktig partner för de finländska företag som är i behov av säkrade kommunikationslösningar för IoT och övervakade larm.

Hannu Kupila tillträdde sin tjänst den 13 augusti 2018.

Loading