AddSecure tilldelas IoT-pris för AddSecure Inside

AddSecure Inside, en lösning som integrerar säker larmöverföring och säker datakommunikation i larmpaneler från tredje part, har tilldelats ”Innovation Achievement Award” inom IoT-säkerhet av Detektor Internationals jury.

Den 27 oktober korades pristagarna i årets Detektor International Award som presenterades på Stockholmsmässan i samband med Sectech. AddSecure tilldelades priset ”Innovation Achievement” i kategorin IoT-säkerhet för lösningen AddSecure Inside.

 

Det prestigefyllda priset är en bekräftelse och ett erkännande av produkter som uppfyller kriterierna för enastående innovationer och bidrag till säkerhetsbranschens utveckling.

 

Juryns motivering

Juryns motivering lät: ”Lösningen AddSecure Inside för säker övervakad larmöverföring och kritisk IoT-kommunikation tar säkerhetsbranschen till en ny nivå och bekräftar AddSecures betydelse som en pionjär på marknaden.”

 

­– Priset betyder mycket för oss och vi är glada att juryn gett oss det här erkännandet. AddSecure Inside är en innovativ lösning med fokus på enkelhet och säkerhet och ett bra exempel på hur vi – tillsammans med våra partners – är med och driver utvecklingen av innovativa, smarta och säkra IoT-lösningar i hela Europa, säger Stefan Albertsson, vd på AddSecure.

 

AddSecure Inside

AddSecure Inside kombinerar AddSecures säkra larmöverföring, säkra kommunikation och webb-/appfunktioner med larmpaneler från strategiska partners, som Honeywell MAXPRO Intrusion, ASSA ABLOY ARX med flera. Integratörer och installatörer får med hjälp av AddSecure Inside en förenklad och kostnadseffektiv larmöverföringslösning som är lätt att använda, hantera och installera.

 

Om Detektor International Award

Detektor International Award instiftades 2000 för att uppmärksamma tillverkare av produkter och tjänster som uppfyller kriterierna för enastående innovation och bidrag till säkerhetsbranschens utveckling.

 

Detektor International Award-juryn består av medlemmar av Detektors globala redaktionsråd som följer säkerhetsmarknadens stora flöde av nya produkter och tjänster på nära håll via sin 24/7 nyhetsbevakning samt genom att närvara på de stora säkerhetsmässorna världen över.

 

Läs mer om AddSecure Inside här: AddSecure Inside – AddSecure

Loading