AddSecure stärker positionen i Europa genom att lansera Smart Alarms i Frankrike

AddSecure etablerar Smart Alarms i Frankrike och anställer Pierre-Emmanuel Ogé som ny försäljningschef.

AddSecure etablerar nu sitt Smart Alarms-erbjudande i Frankrike. För att leda satsningen har AddSecure rekryterat Pierre-Emmanuel Ogé som ny försäljningschef.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar för att säkra kritisk kommunikation och data, fortsätter nu att expandera i Europa genom att introducera sitt Smart Alarms-erbjudande i Frankrike. AddSecure har tidigare etablerat Smart Transports i Frankrike, ett land där det för närvarande finns ett stort intresse för att säkra kritisk kommunikation och data.

AddSecure Smart Alarms har identifierat en växande efterfrågan på en pålitlig och certifierad migreringslösning för brand- och intrångslarm i Frankrike eftersom PSTN-eran går mot sitt slut och ersätts av All-IP-nätverk. För att leda expanderingen har AddSecure rekryterat den nya försäljningschefen Pierre-Emmanuel Ogé, som tidigare har arbetat på företag som Securitas Alert Service och Geoprotech.

– AddSecure Smart Alarms erbjuder inte bara förstklassig teknik, utan levererar kvalitativ kommersiell och teknisk rådgivning och support. Jag är glad över att bli en del av AddSecure, ett av Europas ledande företag för att säkra kritisk kommunikation och data, säger den nya försäljningschefen för Frankrike, Pierre-Emmanuel Ogé.

AddSecures internationella försäljningsdirektör Wim Harthoorn ser rekryteringen av Pierre-Emmanuel Ogé som ett viktigt steg för att ytterligare stärka företagets position på den konkurrenskraftiga europeiska marknaden.

­– Vi ser fram emot att ytterligare etablera vårt Smart Alarms-erbjudande i Europa tillsammans med den nya försäljningschefen Pierre-Emmanuel Ogé. Att ge sig in på den digitala marknaden för smarta larm är ett logiskt nästa steg i att följa vår ambition, samtidigt som det passar vår expertis inom larmöverföring och räddningstjänstlösningar, säger Wim Harthoorn, internationell försäljningsdirektör för AddSecure.

Läs mer om AddSecure Smart Alarms här.

Loading