AddSecure stärker ledningsgruppen med ny CHRO

AddSecure stärker ledningsgruppen med ny CHRO. Liljana Vall tillträder den nyinsatta tjänsten.

Liljana Vall tillträder nyinsatt tjänst som Chief Human Resources Officer.

AddSecure, en ledande leverantör av säkrad kritisk kommunikation inom övervakade alarm och IoT, tillkännagav idag att Liljana Vall utnämnts till den nyinsatta positionen som Chief Human Resources Officer. Inrättandet av den nya tjänsten visar hur viktig personalen är för den europeiska kommunikationsleverantören.

– Som en snabbt växande arbetsgivare är det viktigt för oss att behålla en stark kultur, attrahera och behålla de bästa människorna och inspirera dem att göra ett bra arbete. Av dessa skäl är personalfunktionen i vårt företag avgörande, säger Stefan Albertsson, VD på AddSecure.

Liljana Vall har mer än 20 års erfarenhet av Human Resources. Hon började sin professionella karriär på Ericsson 1994, där hon innehade flera HR-positioner. Liljana har också arbetat på Nuance Group, ICA och Apoteket som HR Manager. Innan hon började på AddSecure arbetade hon på GateRetail. Liljana Vall har en examen i ledarskap från Oxford University och har studerat vid både Stockholms och Umeås universitet.

– Liljana kommer att spela en avgörande roll eftersom vårt företag befinner sig i en stark tillväxtfas. Hon kommer att vara en viktig medlem i koncernledningen och bidrar med en gedigen bakgrund inom HR, organisationsutveckling, konsult- och ledningsplanering, detta sammantaget gör att hon blir ett viktigt tillskott till AddSecure, fortsätter Stefan Albertsson.

– AddSecure är ett otroligt spännande företag i en mycket dynamisk bransch med stora möjligheter. Jag ser fram emot att använda min upparbetade erfarenhet till att attrahera, utveckla och behålla företagets talang och hjälpa till att bygga en global AddSecure-kultur. Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en i laget, säger Liljana Vall.

Liljana Vall tillträdde sin tjänst den 3 september 2018.

Loading