AddSecure rekryterar Sofia Honungsmåne som Head of Happiness

Snabbväxande AddSecure satsar på kultur- och värderingsarbetet inom organisationen och värvar Sofia Honungsmåne till den nyskapade rollen som Head of Happiness.

Snabbväxande AddSecure satsar på kultur- och värderingsarbetet inom organisationen och värvar Sofia Honungsmåne till den nyskapade rollen som Head of Happiness.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar för säkrad data och kritisk kommunikation, meddelar idag att Sofia Honungsmåne utses till organisationens Head of Happiness. Sofias uppgift blir att bidra till att driva företagskulturen, värderingsarbetet och ledarskapet i rätt riktning och att utveckla företagets employer branding-arbete.

— Rekryteringen av Sofia Honungsmåne symboliserar vår framtidsvision och den resa vi är inne på. Vi omfamnar olikheterna som finns inom våra bolag och arbetar aktivt för att skapa en inkluderande verksamhet som följer våra kärnvärderingar och vår ledarskapsfilosofi. Sofia kommer att hjälpa oss att uppnå våra mål och att bli en ännu bättre organisation. Jag är väldigt glad över att Sofia har valt att börja hos oss, säger Liljana Vall, Chief People & Culture på AddSecure.

Bolaget inledde arbetet med att bygga en gemensam företagskultur för snart ett år sedan och har sedan dess medvetet satsat på att driva en inkluderande kulturresa med samtliga sina bolagsförvärv i Europa.

— För att ytterligare förstärka hur viktigt vi tycker att det här är, skapar vi nu en ny roll för att kunna jobba ännu mer dedikerat med de här frågorna. Jag är övertygad om att det är en viktig pusselbit för att nå våra högt ställda mål, och jag vet att Sofia, med sin gedigna erfarenhet kommer att bidra med värdefull kunskap och nya perspektiv, säger Stefan Albertsson, vd på AddSecure.

Genom att stärka företagets kultur och varumärke som arbetsgivare hoppas AddSecure att fortsatt locka nya fantastiska medarbetare.

— Det känns oerhört roligt att få bli en del av en organisation som satsar helhjärtat på områden som företagskultur, värderingar och ledarskap. Företagets ledning har verkligen förstått affärsnyttan med detta och hur viktiga de här frågorna är för att vara en attraktiv arbetsgivare – både nu och i framtiden. Jag känner mig hedrad över att ha blivit värvad av en så framåtlutad organisation och jag ser fram emot att nu bli kollega med alla trevliga, smarta och innovativa personer som finns inom bolaget, säger Sofia Honungsmåne.

Sofia har tidigare jobbat på bland annat Spendrups Bryggeri, MTG, Mercedes Benz, Semper, Martin Olsson och Breakit. Hon har även jobbat som rådgivare och konsult inom organisationskultur, värderingsarbete, ledarskapsutveckling och employer branding.

Sofia Honungsmåne tillträder sin tjänst på AddSecure den 15 oktober 2019.

För mer information, kontakta:

Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
Mobile: 070-689 52 08, [email protected]

Loading