​AddSecure nominerat till IoT Security Product of the Year

AddSecure, en ledande leverantör av lösningar för säkrad, kritisk kommunikation, har nominerats till Detektor International "IoT Security Product of the Year" Award för AddSecure Link, en privat och säker IoT-kommunikationsplattform, där enheter kopplas upp via mobila nätverk och internet.

AddSecure har nominerats till Detektor International ”IoT Security Product of the Year” Award för AddSecure Link, en privat och säker IoT-kommunikationsplattform, där enheter kopplas upp via mobila nätverk och internet.

AddSecure, en ledande leverantör av lösningar för säkrad, kritisk kommunikation, har nominerats till det prestigefyllda Detektor International Award-priset i kategorin ”IoT Security Product of the Year”. Nomineringen och priset är en bekräftelse och ett erkännande av produkter som uppfyller kriterierna för enastående innovationer och som bidrar till säkerhetsindustrins framsteg.

– Vi är mycket glada över att ha blivit nominerade i IoT-kategorin, eftersom AddSecure strävar efter att vara den ledande leverantören av säker kommunikation för larm och IoT-lösningar i Europa. Att bli nominerad är en stor framgång, speciellt med tanke på att AddSecure Link endast har varit på marknaden i ungefär ett år, säger Stefan Albertsson, VD för AddSecure.

En av de största utmaningarna för alla som vill utveckla en IoT-lösning är att skapa en säker sådan. Med AddSecure Link är säkerhet inbyggt från början genom att automatisera uppbyggnaden av privata nätverk, som innefattar alla enheter som ska kommunicera. Nätverken är helt skilda från vanlig internettrafik och stängda för obehörig
åtkomst.

Vinnaren kommer att tillkännages vid en prisutdelning den 21 november på Internationella Stockholmsmässan i samband med Sectech-utställningen.

För mer information, kontakta:
Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
Mobil: 070 689 52 08, Email: [email protected]

Om Detektor International Award
Detektor International, ett av de mest inflytande säkerhetsmedierna inom EU, syftar med Detektor International Award (DI Award) att belöna och uppmuntra forskning och utveckling inom säkerhetsteknikområdet. Priset är en bekräftelse och ett erkännande av produkter som uppfyller kriterierna för enastående innovationer och som bidrar till utvecklingen av säkerhetsbranschen.
Detektor-priset är fyra kategorier; Larm & Detektion, ID & Access Control, Videoövervakning (CCTV) och IoT Security Product.

Loading