AddSecure nominerad till “Best IoT Security Product” 2021

AddSecure har nominerats till Detektor International Award i kategorin ”Best IoT Security Product” 2021 för AddSecure Inside, en lösning som integrerar säker larmöverföring och säker datakommunikation i larmpaneler från tredje part.

AddSecure är för andra gången nominerad och står som finalist i Detektor International Award, som syftar till att belöna och uppmuntra forskning och utveckling inom området säkerhetsteknik. Nomineringen och det prestigefyllda priset är en bekräftelse och ett erkännande av produkter som uppfyller kriterierna för enastående innovationer och bidrag till säkerhetsbranschens utveckling.

 

– Det är väldigt roligt att vi har nominerats i IoT-kategorin ännu en gång. Att vår lösning uppmärksammas på detta vis är ett tecken på att vi ligger i framkant som en ledande leverantör av säkra IoT-konnektivitetslösningar i Europa. Samtidigt är det ett erkännande av våra strategiska samarbeten som gör det möjligt att förse marknaden med innovativa, tidsbesparande och kostnadseffektiva lösningar, säger Sten Olsson, Chief Development Officer på AddSecure.

 

AddSecure Inside kombinerar AddSecures säkra larmöverföring, säkra kommunikation och webb-/appfunktioner med larmpaneler från strategiska partners, som Honeywell MAXPRO Intrusion och ASSA ABLOY ARX. Integratörer och installatörer får med hjälp av AddSecure Inside en förenklad och kostnadseffektiv larmöverföringslösning som är lätt att använda, hantera och installera.

 

– Lösningen passar perfekt för säkerhetsmarknaden som utvecklas snabbt och där fokus på enkelhet, data och säkerhet ständigt ökar. AddSecure Inside är en innovativ lösning som vi är mycket stolta över, därför är vi extra glada över nomineringen och erkännandet, säger Sten Olsson.

 

AddSecure nominerades första gången 2017, då för sin lösning AddSecure Link, en privat och säker platform för IoT-konnektivitet, där enheter kopplas upp via mobila nätverk och internet. Det året tilldelades AddSecure priset ”Best Innovative Achievement within IoT Security”.

 

Vinnarna tillkännages den 27 oktober på Stockholmsmässan i samband med Sectech.

 

Läs mer om AddSecure Inside här: AddSecure Inside – AddSecure 

 

Loading