AddSecure i partnerskap med Bravida i Finland

AddSecure Oy har tecknat ett partnerskapsavtal med Bravida Finland Oy gällande försäljning och distribution av företagets larmkommunikationserbjudande.

AddSecure Oy har tecknat ett partnerskapsavtal med Bravida Finland Oy gällande försäljning och distribution av företagets larmkommunikationserbjudande.

AddSecure, en ledande europeisk aktör inom säkrad kritisk kommunikation, meddelade idag att företaget har ingått ett partnerskap med Bravida i Finland. Partnerskapet är en del av AddSecures övergripande tillväxtstrategi och ökade fokus på den finska marknaden.

Enligt avtalet kommer Bravida Suomi Oy att sälja och distribuera AddSecures Smart Alarms-erbjudande till finska kunder. Samarbetet med Bravida kommer att stödja AddSecure Oy:s etablering på den finska marknaden genom Bravidas breda marknadstäckning.

– Kompetenta partner är viktiga när betydelsen av säkrade kritiska kommunikationslösningar i samhället ökar. Bravida är en ledande leverantör av fastighetsautomation och teknik och vi är mycket glada över
vårt samarbete, säger Hannu Kupila, Country Manager Finland på AddSecure.

– AddSecure är en erfaren och pålitlig partner, som levererar säkrad kritisk kommunikation. AddSecures kommunikationslösningar kompletterar Bravidas säkerhetssystem. Nu kan vi erbjuda en heltäckande lösning till våra kunder, säger Bravida Finlands brand- och säkerhetskommissionär Max Kauppinen.

Avtalet undertecknades den 30 november 2018.

För mer information:
Hannu Kupila, AddSecure Oy, landschef
[email protected], tel. +358400 393 200

Marko Holopainen Bravida Finland Oy, vd
[email protected], tel. +358400 458158

Loading