AddSecure har tilldelats “Best Innovative Achievement Award within IoT Security”

AddSecure har av Detektor Internationals jury tilldelats “Best Innovative Achievement Award within IoT Security” för AddSecure Link, en säker IoT-kommunikationsplattform.

AddSecure Link, en säker IoT-kommunikationsplattform, har utsetts till en av de mest innovativa produkterna inom IoT-säkerhet av Detektor Internationals jury.

Den 21 november, i samband med Sectech, hölls den 18:e upplagan av Detektor International Award i Victoriahallen på Stockholmsmässan. AddSecure, en ledande leverantör av lösningar för säkrad kritisk kommunikation, tilldelades priset ”Best Innovative Achievement within IoT Security”.

Det prestigefyllda Detektor International Award-priset är en bekräftelse och ett erkännande av produkter som uppfyller kriterierna för enastående innovationer och som bidrar till säkerhetsindustrins framsteg.

AddSecure Link är en privat och säker IoT-kommunikationsplattform, som kopplar upp enheter via mobilnät och internet. Lösningen ansågs av DI-juryn vara en av de mest innovativa produkterna i sin kategori.

Juryns motivering
Juryns motivering lät: Att skapa ett säkert IoT-kommunikationssystem har aldrig varit enklare. AddSecure Link erbjuder det kompletta paketet.

– Vi på AddSecure är naturligtvis mycket glada och stolta över att ha tilldelats detta pris och ser detta som en bekräftelse på den framgångsrika IoT-satsning vi påbörjade för runt ett och halvt år sedan, säger Mats Genberg, försäljningschef på AddSecure, som tog emot priset.

AddSecure Link – enkelt och säkert
En av de största utmaningarna för alla som vill utveckla en IoT-lösning är att skapa en säker sådan. Med AddSecure Link är säkerhet inbyggt från början genom att automatisera uppbyggnaden av privata nätverk, som innefattar alla enheter som ska kommunicera. Nätverken är helt skilda från vanlig internettrafik och stängda för obehörig åtkomst. Enkelheten i lösningen gör att vem som helst kan skapa en säker VPN-lösning för sina enheter på några minuter.

Om priset
Priset instiftades av facktidningen Detektor International år 2000 för att premiera företag som utvecklar produkter och tjänster som präglas av innovation och/eller erbjuder en extraordinär säkerhetslösning som möter marknadens verkliga behov.

Om juryn
Detektor International Award-juryn består av medlemmar av Detektors globala redaktionsråd som följer säkerhetsmarknadens stora flöde av nya produkter och tjänster på nära håll via sin 24/7 nyhetsbevakning samt genom att närvara på de stora säkerhetsmässorna världen över.

Loading