AddSecure Group – Clifford Group-affären nominerad till M&A Awards i kategorin “Best Deal Mid-Market”

Det prestigefyllda erkännandet visar inte bara framgången och effekten av transaktionen, utan även att AddSecure genomför lyckade affärer som skapar värde för både intressenter och kunder.

Den 18 september 2023, förvärvade AddSecure Group, en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-uppkopplingar och end-to-end-lösningar, Clifford Group, ett ledande telematikföretag i Benelux, för att stärka sin marknadsposition och utöka sitt erbjudande av IoT-lösningar.

Nu har AddSecure Group – Clifford Group-affären nominerats till M&A Awards i kategorin ”Best Deal Mid-Market”. Det prestigefyllda erkännandet visar framgången och effekten av transaktionen, och har valts ut av M&A Awards-juryn från en lång lista över nominerade affärer.

– Vi är stolta över att se våra senaste investeringsaktiviteter uppmärksammas med en nominering till de nederländska M&A Awards. Nomineringen speglar vårt teams engagemang och expertis i att genomföra framgångsrika affärer som skapar värde för våra intressenter och kunder, säger Stefan Albertsson, vd för AddSecure.

– Denna nominering är mycket uppskattad och bekräftar vårt åtagande att öka värdet för alla intressenter och driva tillväxt genom strategiska partnerskap, säger Huibjan Braafhart, vd för Clifford Group.

Clifford Group var tidigare ett av NewPort Capitals portföljbolag och företaget har stöttat ledningsgruppen under Clifford Groups tillväxtresa de senaste 5 åren.

M&A Awards hyllar excellens i fusioner och förvärv, och ger erkännande till enastående prestationer i olika kategorier. Kategorien ”Best Deal Mid-Market” lyfter specifikt affärer som visar exceptionella prestationer och har strategisk betydelse inom mellansegmentet.

Vinnarna kommer att tillkännages under M&A Awards show, som äger rum på Beurs van Berlage i Amsterdam, Nederländerna, torsdagen den 14 december.

För mer information om M&A Awards och de nominerade affärerna, besök MAawards.nl.

Loading