AddSecure förvärvar 24 Safety Oys verksamhet inom larmöverföring

AddSecure förvärvar 24 Safety Oys verksamhet inom larmöverföring. ​Genom detta förvärv stärker AddSecure sin position inom Smart Alarms i Finland ytterligare.

Genom detta förvärv stärker AddSecure sin position inom Smart Alarms i Finland ytterligare.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar för säkrad data och kritisk kommunikation, meddelade idag att de har förvärvat larmöverföringsverksamheten från det finska säkerhetsföretaget 24 Safety Oy. Genom detta förvärv stärker AddSecure sitt utbud inom Smart Alarms i Finland.

24 Safety Oy tillhandahåller heltäckande lösningar som möjliggör säker larmöverföring och utvecklar skräddarsydda tekniska säkerhetssystem och servicelösningar för såväl företag
som privatpersoner.

-Förvärvet kommer att ge oss tillgång till en värdefull kundbas på den finska marknaden, samtidigt som vi stärker vår position som den ledande leverantören av säkra och övervakade kommunikationslösningar. Med larmöverföringstjänsterna från 24 Safety Oy skapar möjligheter för ytterligare tillväxt och expansion i Finland, säger Stefan Albertsson, vd för AddSecure.

-Vi är mycket nöjda med affären eftersom det innebär att vi kommer kunna fokusera på vår kärnverksamhet. Vi har en stark tro på att AddSecure kommer hantera integrationen av larmöverföringsverksamheten med sin nuvarande verksamhet och organisation inom smarta larm i Finland på ett mycket bra sätt, säger Antti Laine, vd för 24 Safety Oy.

24 Safety Oys verksamhet inom larmöverföring kommer att integreras i AddSecure, och bli en del av företagets erbjudande inom Smart Alarms.

För mer information, kontakta:
Hannu Kupila, Landschef, AddSecure Finland
Mobil +358 400 393 200, [email protected]

Kristina Grandin, Director Corporate Marketing och PR, AddSecure
Mobil: +46 70 689 52 08, [email protected]

Loading