AddSecure finalist i “2023 Inspiring Workplace Awards”

AddSecure bland de 50 mest inspirerande arbetsplatserna. Priset uppmärksammar framåttänkande organisationer som sätter människorna i första rummet och som inspirerar till positiv förändring i världen.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-uppkopplingar och end-to-end lösningar, tillkännagav idag att företaget utsetts till finalist i 2023 Inspiring Workplaces Awards i EMEA-regionen (Storbritannien, Europa, Mellanöstern och Afrika).

Inspiring Workplaces™, som ursprungligen grundades 2014, har till uppgift att sätta ljus på framåttänkande organisationer som sätter människorna i första rummet och som inspirerar till positiv förändring i världen. Organisationerna bedöms av en expertpanel utifrån sex kriterier: kultur och syfte, ledarskap, välbefinnande, kommunikation och medarbetar-upplevelse.

– Att vi utsetts till en av de 50 mest inspirerande arbetsplatserna och att vara med och tävla om ”Inspiring Workplace of the Year” är en stor ära!, säger Liljana Vall, Chief People & Culture Officer på AddSecure.

Hon fortsätter: – Det är också ett tecken på att vi är på rätt väg! Vi arbetar ständigt med att skapa en inkluderande, kommunikativ och stöttande företagskultur för vårt team och att bli nominerad är ett bevis på detta.

– Kalibern av bidrag i år har verkligen varit anmärkningsvärd. Vi ser fram emot att hedra och berömma de organisationer som har utmärkt sig som inspirerande arbetsplatser, kommenterade Matt Manners, grundare av The Inspiring Workplaces Group.

AddSecures slutliga placering kommer att tillkännages vid en gala i Tottenham Hotspur Stadium, London den 11 maj 2023.

Läs mer Inspiring Workplaces Awards här.

AddSecure har tidigare belönats med en bronsmedalj i SM i Employer Branding (Magnet Awards) i den internationell klassen för sitt ”One company, one culture”-program och har tre år i rad utsetts till ”Excellent Employer” av Svenska Nyckeltalsinstitutet.

Loading