AddSecure får utmärkelsen ”Inspiring Workplace 2024”

Företaget rankades inte bara bland de 25 främsta vinnarna utan fick också särskilda utmärkelser som bäst i klassen i kategorierna "Inspiring Wellbeing" och "Inspiring Employee Experience".

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av säker IoT-uppkoppling och end-to-end-lösningar, har blivit utsedd till en av 25 vinnare av priset “Inspiring Workplaces Europe 2024”. Dessutom fick företaget särskilda utmärkelser i kategorierna "Inspiring Wellbeing" och "Inspiring Employee Experience".

 

Inspiring Workplaces Group (IW) tillkännagav vinnarna den 17 maj 2024. Till skillnad från andra utmärkelser, som enbart innebär att fylla i en undersökning, kräver Inspiring Workplace Awards att deltagarna ger bevis på sina investeringar i människor inom sex nyckelkategorier: Culture and Purpose, Leadership, Wellbeing, Inclusion, Employee Voice, och Employee Experience.

 

Enligt domarna var AddSecures engagemang för en people-first-kultur tydligt i deras bidrag, som visade konkreta exempel på deras arbete. Företagets flexibla arbetsmöjligheter och fokus på medarbetarnas välbefinnande fick särskilt beröm.

 

– Att återigen bli utsedda till en av vinnarna av Inspiring Workplaces Award är en stor ära. Denna utmärkelse, tillsammans med de speciella erkännandena, är bekräftelse på våra investeringar i våra anställda och vårt engagemang för att göra AddSecure till en fantastisk arbetsplats, säger Liljana Vall, Chief People & Culture på AddSecure.

 

Matt Manners, grundare av The Inspiring Workplaces Group, gratulerade AddSecure och de andra vinnarna:
 

– Att fokusera på personlig utveckling och att ta hand om de människor du anställer kommer inte bara att förbättra deras prestationer utan även bidra till deras välmående. Om du gör detta över hela företaget kommer det att leda till högpresterande team och möjliggöra för din organisation att överträffa konkurrenterna. Att sätta människor först är inte bara trevligt utan grundläggande för affärsframgång.

 

Läs mer om AddSecures utmärkelse Inspiring Workplaces 2024 här.

 

Se listan över alla vinnare här.

Loading