Fastighetsmässan Syd, 7-8 februari

Den 7-8 februari är vi på plats på Fastighetsmässan Syd på Malmömässan. Välkommen att besöka oss i monter D:16.

Varför besöka Fastighetsmässan?

På FastighetsMässan knyter du kontakt med leverantörer av fastighetslösningar som hjälper dig att ställa om dina fastigheter för att möta förändringarna. Här möter du produktintensiva utställare och tjänsteföretag, alla med morgondagens förvaltarbransch som sin spelplan. Här får du också ta del av ett stort seminarieprogram samt många möjligheter till vidare nätverkande och kontakt med branschkollegor, experter och ledande företag i branschen.

Besöket är helt kostnadsfritt för dig som jobbar inom fastighetsbranschen – anmäl dig här!

 

Möt AddSecure på Fastighetsmässan

Vi finns på plats för att träffa besökare och visa upp våra säkra kommunikationslösningar för fastigheter och prata om det stundande teknikskiftet. Ni har väl koll på att nödtelefonin i hissar behöver övergå till 4G för att fungera när de gamla näten släcks ner? Kom förbi monter D:16 så berättar vi mer. Vi visar även den webb- och mobilbaserade tjänsten AddView som ger er full översikt över alla larmhändelser och dessutom presenterar vi en lösning från Video Guard som är en del av AddSecure. Video Guard erbjuder intelligent videoövervakning.

I vår monter på Fastighetsmässan får du veta mer om bland annat:

Lösningen för dig som behöver tvåvägstal för säker och pålitlig nödkommunikation vid utrymningsplatsen.

En problemfri och framtidssäker lösning för din porttelefoni som testas dagligen.

Edge larmsändare ger dig en digital och framtidssäkrad lösning oavsett om det gäller befintliga eller nya installationer.

En komplett, pålitlig och flexibel IoT-lösning för att koppla upp och styra ett stort antal enheter på ett säkert och enkelt sätt.

Vilka av dina uppkopplade enheter påverkas och hur går du tillväga för att säkra din kritiska kommunikation?

Intelligent videoövervakning.

Hur påverkas dina fastigheter när 2G och 3G stängs ner?

I den här guiden får du veta vilka uppkopplade enheter och system som påverkas och hur du går tillväga för att klara övergången.