Home / Smart Alarms / Hisslarm

Hisslarm

Om du trycker på larmknappen i en hiss förväntar du dig ett snabbt svar på ditt rop på hjälp. Med våra ständigt övervakade larmtjänster, säkrar du inte bara dina hisslarm utan också tryggheten av att höra en mänsklig röst.

 

Hisslarm utformade för att lösa framtidens utmaningar

Eftersom de fasta telefonlinjerna moderniseras och mobilnätet utvecklas, överförs inte dagens analoga hisslarm längre till larmmottagaren på ett pålitligt sätt. Vår digitala kommunikationslösning för hisslarm är kompatibel med alla larmpaneler och stöder marknadsledande larmprotokoll.

Våra övervakade tjänster för larmöverföring vidarebefordrar hisslarm och felmeddelanden till larmmottagaren. Med mobil larmkommunikation kan du snabbt och enkelt få en lösning som uppfyller de striktaste säkerhetskraven.

Våra kunder har högt ställda krav och därför erbjuder vi larmkommunikation med möjlighet till dubbelriktad talförbindelse och säker nödkommunikation via mobilnätet. Kritiska larm skickas inom några sekunder till den förvalda larmmottagaren.

Tjänsterna övervakar kommunikationen mellan ditt larmsystem och den valda larmmottagaren hela dagen och varnar omedelbart vid systemändringar.

Vår hisskommunikationslösning uppfyller, och överträffar i många fall, alla tillämpliga direktiv och standarder för hisslarm. Till exempel övervakar vi kommunikationen tre gånger oftare än EU:s krav för hisslarm. Du kan också koppla upp terminalen till en fast IP-adress som en sekundär kommunikationsväg.


Överblick och ökad trygghet

Utöver våra larmtjänster kan vi göra det ännu tryggare för dig och dina kunder med hjälp av våra tilläggstjänster. Med dessa får du större flexibilitet i övervakning och kontroll över dina larmanläggningar och felmeddelanden. Fjärrservice möjliggör felsökning och åtkomst till extern utrustning . Läs mer om AddView och fjärrservice.

Komplett överblick och kontroll över dina säkerhetssystem via mobil och webb.

Möjligheten att ha full kontroll över din anläggning även när du inte kan vara på plats.

Se vårt inspelade webbinarium om hur du säkerställer att dina hissar är trygga och säkra!

”Fördelen med AddSecures lösning är att vi kan samla hela vår larmportfölj i en tjänst, inte bara hisslarmen. Tillgänglighet är ytterligare en faktor. Vi brukade förlita oss på en specifik dator för att hantera våra larm, men AddView kan vi komma åt från vilken dator eller mobil enhet som helst.”

Jimmy Berg, driftingenjör, Region Kalmar

Upptäck fördelarna med AddView genom att prova på kostnadsfritt!

Komplett översikt över dina larmanläggningar via mobil och webb. Prova på AddView kostnadsfritt!