Svenska Logga in partners

Kritisk kommunikation

Till alla larmanläggningar är säker kommunikation en helt avgörande del i varje larmsystem. Med våra tjänster övervakar vi mellan din larmanläggning och till vald larmmottagare hela dygnet, och det varnar omedelbart vid systemförändringar. Kritiska larm skickas direkt till mottagaren för hantering i enlighet med avtalet du har ingått i.
Vi arbetar dagligen med kvalitetssäkring och dokumentation av kvaliteten på vår övervakade larmöverföring. Detta för att du som kund skall ha maximal trygghet i att larmen från din larmanläggning till vald mottagarcentral kommer fram - varje gång – oavsett av fel på telefoni- eller bredbandsnät. Tappar larmsändaren kommunikationen, eller  andra driftshändelser, som strömavbrott eller sabotage, larmas detta omedelbart till larmmottagaren och/eller till driftansvarig.

Vårt nära samarbete med mobiloperatörerna gör att det snabbt och grundligt felsöks i mobilnätet och våra larmsändare för säker larmöverföring är testade och godkända efter de strängaste normer i Europa. Du får en unik lösning hos oss. Det är därför vi kan säga att vi bidrar till ett tryggare samhälle genom att säkra kritisk kommunikation.

Överföringstjänster