Home / Smart Transport™

Smart Transport™

Smart Transport erbjuder lösningar för hantering av fordon och transporter. Lösningarna använder datadrivna analyser för att hjälpa transportföretag optimera sin verksamhet och sänka sina kostnader.

Driv verksamheten framåt

Utveckla ditt företag genom kraften i teknik för uppkopplade fordon, datadriven intelligens och analyser. Vi hjälper dig att digitalisera din fordonsflotta och ger dig tillgång till viktiga verksamhetsdata i realtid, så att du kan möta de ständigt ökande kraven från transportbeställare, den globala e-handeln och miljöbestämmelser.

Hjälp dina förare att hitta rätt väg till destinationen. Håll koll på föraraktiviteter och förenkla kommunikationen mellan förare och kontoret.

Digital hantering av transportuppdrag, temperaturövervakning av varor samt transportrapportering.

En flexibel och smidig lösning inklusive tjänster som positionering, spårning, geofencing och släpkoppling.

Håll koll på dina fordon i realtid, förenkla hantering och administration och minska den totala bränsleförbrukningen (sparsam körning).

Positionera last, trailers, containrar eller verktyg utan GSM-, GPS- eller kabelansluten hårdvara genom AddSecure Sense.

Ta hjälp av vårt erfarna team för att lyckas med dina fleet management-projekt.

Prata med en säljare

Våra experter hjälper dig hitta rätt lösning för dina behov.

Smarta, flexibla och skalbara lösningar för IoT-konnektivitet (IoT-uppkoppling)

Våra Smart Transport-lösningar kombinerar säkra IoT-konnektivitetsplattformar med programvara och tjänster som är skräddarsydda för dina behov. Vi förser dig med flexibla och skalbara lösningar genom hela processen, från beställning till betalning. Du kan automatiskt samla in och aggregera transport- och logistikdata för att förbättra lönsamheten, erbjuda överlägsen kundservice och öka verksamhetens effektivitet. För att förbättra hela logistikkedjan hjälper vi dig att maximera precision, förutsägbarhet, transparens och leveransplanering samtidigt som du minimerar kostnader och utsläppsnivåer.

Vår expertis

På Smart Transport använder vi programvara, molnlösningar och data från uppkopplade enheter till att göra smarta analyser som hjälper våra kunder att optimera sina verksamheter och minska sina kostnader.

Varför är det viktigt att säkra IoT-kommunikation och data?

Säkra IoT-lösningar är avgörande för våra transport- och logistikkunders affärskritiska verksamheter. De hjälper dig att driva din affärsverksamhet på ett smart, säkert och mer hållbart sätt.