Home / Smart Transport™

Smart Transport™

Ta ditt företag framåt med våra Smart Transport-lösningar! Lösningarna möjliggör datadrivna förbättringar av lönsamheten och full kontroll över din transport- och logistikverksamhet. Du får även affärsintelligens och analyser som möjliggör kundservice utöver det vanliga och effektiviserad drift.

Hjälp dina förare att hitta rätt väg till destinationen. Håll koll på föraraktiviteter och förenkla kommunikationen mellan förare och kontoret.

Ta hjälp av vårt erfarna team för att lyckas med dina fleet management-projekt.

Digital hantering av transportuppdrag, temperaturövervakning av varor samt transportrapportering.

En flexibel och smidig lösning inklusive tjänster som positionering, spårning, geofencing och släpkoppling.

Håll koll på dina fordon i realtid, förenkla hantering och administration och minska den totala bränsleförbrukningen (sparsam körning).

Smarta, flexibla och skalbara lösningar

Vi erbjuder flexibla och skalbara lösningar för hela O2C-processen (order-to-cash). Du kan automatiskt samla in, aggregera och berika transport- och logistikdata för att leverera en hög nivå av kundservice till lägsta möjliga kostnad. För att du ska kunna förbättra hela logistikkedjan hjälper vi dig att maximera precisionen, förutsägbarheten, transparensen och leveransplaneringen samtidigt som du minimerar dina kostnader och utsläppsnivåer.

Varför är det viktigt att säkra kritisk kommunikation och data?

Smart Transport drivs också med dessa varumärken

För att gå vidare har AddSecure Smart Transport breddat sitt erbjudande genom förvärv. Vår varumärkesportfölj inom Smart Transport kompletterar våra lösningar och låter oss erbjuda marknadsspecifika lösningar och lokalt stöd.

 

Läs mer om våra lokala varumärken här:

 

Connexas tillhandahåller tekniklösningar för uppkopplade fordon och mobil personal till kommersiella fordonsflottor av alla storlekar i Storbritannien, Australien och Nordamerika. De branschledande tekniklösningarna som spänner över fullständig rese- och leveranshantering, högupplösta kamerasystem och applikationer för körprestanda, ger fordonsflottorna möjlighet att bli smartare, säkrare och effektivare.

www.connexas.com

 

 

 

FrameLOGIC, som grundades 2004, är den ledande FMS- och TMS-aktören i Polen som tillhandahåller komplexa tekniska lösningar för Fleet Management, Transport Management och Mobile Workforce Management.

https://framelogic.pl/