Home / Om oss / Möt vårt team

Möt vårt team

Det är våra som anställda formar vår kultur. Vi är stolta över alla våra kompetenta och engagerade medarbetare. Hör från dem hur det är att jobba hos oss.

Jag tycker om att jobba med den senaste tekniken i vårt dynamiska R&D-team och att vi lär av varandra inom hela företaget.

Francois Dumont, Software Tester, Smart Transport, Frankrike

 

”Att jobba som mjukvarutestare i ett internationellt företag ger mig möjlighet att interagera med människor från olika länder. Det i kombination med det faktum att vårt R&D-team ständigt tar in den senaste tekniken, innebär att jag kontinuerligt utvecklar nya färdigheter och kompetenser. Det trivs jag verkligen med!

Min bakgrund inom programmering och telekommunikation (kandidatexamen) och erfarenhet av att ha arbetat utomlands gör jobbet perfekt för mig. Jag har varit på Smart Transport sedan 2012, och tycker att branschen är mycket intressant. Tekniken är helt klart en nyckelfaktor i transportindustrins omvandling.

När jag inte bidrar till att driva verksamheten framåt, sysslar jag med segling, kajakpaddling eller simning, eller så jobbar jag på min gård.”

 

Jag har fått stora möjligheter att växa och utvecklas. Och jag trivs med att jobba med människor från olika länder.

Roxanna Karlsen, Global Social Media and Content Coordinator, Norge

 

”Att arbeta i en global roll gör mitt jobb både varierat, intressant och roligt. Det är alltid något som händer och varje dag innebär nya och annorlunda utmaningar. Jag interagerar med kollegor från alla delar av organisationen, och trivs med att arbeta med människor från olika kulturer. Atmosfären är väldigt öppen, vänlig och samarbetsorienterad.

Marknadsavdelningen har stort digitalt fokus och vi använder nya metoder för att driva efterfrågan, kampanjer och aktiviteter. Arbetet är mycket spännande och ger mig möjlighet att växa och utvecklas. Sedan jag började för ungefär två och ett halvt år sedan har jag tagit mig an flera nya uppgifter. Att ha möjlighet att prova olika saker och arbeta med projekt som matchar mina intressen och min utbildning (kandidatexamen i reklam och varumärkeshantering), är mycket viktigt för mig.

Min fritid har också en global prägel, eftersom att jag älskar att resa och har familj i Australien och Nya Zeeland.”

 

 

Jobbet är roligt och utvecklande, och kollegorna är fantastiska! Det är ett öppet klimat och vi skrattar mycket tillsammans.

Heino Rask, System Specialist, Smart Alarms, Sverige

 

”Efter att ha arbetat här sedan 2013, ser jag den gemensamma arbetsmiljön som företagets styrka. Det är en engagerande företagskultur. Vi respekterar och lyssnar på varandra, och vi delar med oss av vår kunskap både inom min avdelning och med nätövervakningscentralen.

Jobbet är inte bara roligt och utvecklande, kollegorna är fantastiska! Det är ett öppet klimat och vi skrattar mycket tillsammans.

Jag uppskattar möjligheterna inom IT som hjälper mig att utvecklas, både professionellt och personligt.

Mitt jobb handlar om att hitta kreativa lösningar, göra saker smartare och mer effektiva, något jag också tycker om att göra hemma, där jag planerar, designar och renoverar. Eftersom jag bor nära bergen älskar jag skidåkning på vintern. Utöver det spelar och producerar jag elektronisk musik. Det kan bero på att jag växte upp i närheten av Roskildefestivalen…”

 

 

Kundfokus

Vi tar initiativet med våra kunder och gör vårt yttersta för att förstå dem, hålla våra löften och vara tillgängliga. Vi är flexibla och förändras baserat på kundernas behov. I slutändan handlar det om att tillföra ett värde.

Enkelhet

Tydligt. Lätt att förstå. Tydliga roller och förväntningar. Snabba beslut. Ingen onödig byråkrati. Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

Laganda och samarbete

Vi jobbar alla mot samma mål. Därför delar vi information och kunskap med varandra. Vi bygger vidare på varandras styrkor och ger feedback.

.

Jobba hos oss

Vi söker alltid efter duktiga personer till teamet, som delar vår positiva attityd och våra värderingar. Personer som har lust att lära och växa tillsammans med vår verksamhet. Se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan till jobapplications@addsecure.com.

Supporttekniker till Göteborg

 

Vi säkrar data och kritisk kommunikation i en uppkopplad värld