Home / Om oss / Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vill du göra världen säkrare och smartare? Kom och jobba hos oss!

Ett fantastiskt ställe att arbeta på

AddSecure är ett mångsidigt företag med medarbetare från flera länder. Vi har kontor runt om i Europa, och vi kan erbjuda en rad olika spännande roller och uppdrag. Från front- och backendutveckling och produktutveckling till kundsupport, ekonomi och marknadsföring.

Vårt mål är att stärka vår verksamhet med hjälp av energin i vårt team. Vi lägger stort fokus på vår företagskultur och värderingar, talanghantering och utveckling av våra medarbetares kompetens. Våra värderingar – kundfokus, enkelhet, laganda och samarbete – återspeglas i allt vi gör. Att jobba här handlar om att skapa värde för våra kunder, våra kollegor och vårt samhälle.

Vi är engagerade i att investera i våra anställda så att våra medarbetare har rätt kompetens och en hälsosam kultur att trivas i. Vi växer och utvecklas genom mångfald, samarbete, energi och uppmuntran, och genom att arbeta tillsammans gör vi skillnad.

Ett balanserat liv är en viktig faktor för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter väl. Vi är stolta över att erbjuda våra anställd säkra arbetsförhållanden, rättvisa avtal, pensioner och försäkringar samt förmåner som främjar välbefinnande i och utanför arbetet.

 

Kundfokus

Vi tar initiativet med våra kunder och gör vårt yttersta för att förstå dem, hålla våra löften och vara tillgängliga. Vi är flexibla och förändras baserat på kundernas behov. I slutändan handlar det om att tillföra ett värde.

Enkelhet

Tydligt. Lätt att förstå. Tydliga roller och förväntningar. Snabba beslut. Ingen onödig byråkrati. Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

Laganda och samarbete

Vi jobbar alla mot samma mål. Därför delar vi information och kunskap med varandra. Vi bygger vidare på varandras styrkor och ger feedback.

.

Möt vårt team

Vi är en mångsidig grupp med öppna, vänliga, pålitliga och kunniga personer med ett engagemang för säkra och smarta lösningar. Och vi delar ett inspirerande uppdrag att hjälpa våra kunder med att bidra till en säkrare och smartare värld.

Läs korta intervjuer med våra medarbetare här.

 

Jag tycker om att jobba med den senaste tekniken i vårt dynamiska R&D-team och att vi lär av varandra inom hela företaget.

Francois Dumont, Software Tester, Smart Transport, France

Jag har fått stora möjligheter att växa och utvecklas. Och jag trivs med att jobba med människor från olika länder

Roxanna Karlsen, Global Social Media and Content Coordinator, Norway

Jobbet är roligt och utvecklande, och kollegorna är fantastiska! Det är ett öppet klimat och vi skrattar mycket tillsammans."

Heino Rask, System Specialist, Smart Alarms, Sweden

.

Jobba hos oss

Vi söker alltid efter duktiga personer till teamet, som delar vår positiva attityd och våra värderingar. Personer som har lust att lära och växa tillsammans med vår verksamhet.

Lediga tjänster

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna, händelserna och publiceringarna:

     

 

 

Vi säkrar data och kritisk kommunikation i en uppkopplad värld