Svenska Logga in partners

Detta är AddSecure

AddSecure är en ledande europeisk aktör inom säkrad kritisk kommunikation. Vi förser över 50 000 kunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar inom övervakade larm och kritisk IoT-kommunikation. Total har vi levererat närmare 400 000 uppkopplingar och en miljon enheter.

Våra lösningar - som hjälper till att rädda liv, skydda egendom och säkra viktiga samhällsfunktioner - är flexibla, lätta att installera och bidrar till att öka våra kunders konkurrenskraft.

Vi arbetar för närvarande främst inom följande affärsområden; fastighetssäkerhet, fastighetsautomation, energi och smarta städer, samt fleet management.

Företaget grundades i början av 1970-talet och har idag närmare 260 anställda. AddSecure har sitt huvudkontor i Sverige och regionala kontor samt ett nätverk av distributörer runt om i Europa. Andra företag inom AddSecure är Contal Security, en ledande svensk leverantör av lösningar för digital in- och utalarmering och integrerade säkerhetssystem och Vehco, en ledande specialist inom europeiska Fleet Management-system som tillhandahåller IoT-lösningar till en rad stora och små HCV-kunder (Heavy Commercial Vehicles) och mixade vagnparker över hela Europa.

AddSecure ägs av Abry Partners, en amerikansk private equity-fond som grundades 1989 och som har sitt huvudkontor i Boston, USA. Abry Partners är ett av USA:s mest framgångsrika private equity-bolag och har sedan starten genomfört mer än 550 transaktioner till ett värde av över 61 miljoner US-dollar.

Have a safe day!