Svenska Logga in partners

Detta är AddSecure

 

AddSecure har sedan början av 1970-talet hjälpt kunder att göra samhället tryggare och idag har vi över 130 000 nöjda användare av våra säkra kritiska kommunikationslösningar. Vi övervakar kommunikationen mellan våra kunders larmsystem och vi gör det lätt för uppkopplade enheter (IoT) att kommunicera säkert med varandra.

AddSecures produkter uppfyller och är certifierande mot internationella och nationella normer för att erbjuda bästa trygghet för säkrad kommunikation. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla kostnadseffektiva lösningar som ligger i teknikens framkant.

AddSecure har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige med regionala kontor i Oslo, Göteborg, Malmö, Örebro och Helsingfors. I företaget arbetar ca 135 personer varav en stor andel inom teknikavdelningen för att säkra drift och utveckla framtida erbjudanden.

AddSecure ägs av Abry Partners, en amerikansk riskkapitalfond stiftad 1989 med huvudkontor i Boston, USA. Det är en av USAs mest framgångsrika riskkapitalfond med mer än 550 genomförda transaktioner till ett värde av över 61 miljarder USD sedan starten.

 

Mission och affärsidé

”Våra kunder gör samhället tryggare”. Våra lösningar hjälper företag och organisationer att se till att kritisk kommunikation till och från larmcentraler, säkerhetsbolag och driftansvariga fungerar utan problem. Det innebär till exempel att vi är med och förhindrar så att en hiss aldrig ska stå stilla för länge, att företagets IoT-enheter är skyddade eller att temperaturen i en serverhall aldrig blir för hög.  

AddSecure är en ledande leverantör av säkrad kritisk kommunikation i Europa. Vi är en attraktiv samarbetspartner och bygger ledande lösningar tillsammans med våra partners och kunder. En av företagets viktigaste framgångsfaktor är vår breda yrkesmässiga erfarenhet inom kommunikation och säkerhet.

 

Historia

AddSecure har utvecklat och marknadsfört lösningar för säkrad kommunikation sedan början av 70-talet då ett fast analogt larmnät etablerades. Företaget har kontinuerligt utvecklat lösningar för säkrad kommunikation och erbjuder idag IP-baserade lösningar i olika fasta och mobila nätlösningar. Under början av 2000 talet började företaget att utveckla mobilbaserade lösningar och har varit en aktiv samarbetspartner till flera ledande företag inom konstruktion och drift av mobila nät. Verksamheten har sitt ursprung från de stora teleoperatörerna i Norge och Sverige samt från större säkerhetsföretag vilket skapat en unik kompetens som kombinerar kunskap inom kommunikation och säkerhet.

 

Läs mer om oss här:

Ledningsgrupp & ägare

AddSecure-gruppen

Have a safe day