Svenska Logga in partners

AddSecure-gruppen

På resan mot att bli Europas ledande aktör inom säker kommunikation för larm och IoT (Internet of Things), växer oss stadigt och blir större. Genom uppköp av företag anpassar vi oss till marknaden, detta för att kunna tillgodo se våra kunders kommunikation för att framtidssäkra och möta morgondagens säkerhetsutmaningar.

Här nedan följer en översikt över företagen som är en del av AddSecure Gruppen:


Smart Grid Networks

Smart Grid Networks designar och levererar säkra kommunikationssystem, mäter feldetektering och nätverksautomatisering i eldistributionsnätet.
Deras lösningar bidrar till effektiv samt förbättrad övervakning och kontroll.

"Vi kommer alltid att ge våra kunder de bästa och säkraste lösningarna för morgondagens distributionsnätverk. Vi hoppas att våra innovativa metoder hjälper våra kunder att ta ledningen för den nödvändiga anpassningen av energisystemet genom att erbjuda system som ökar mätningen och kontrollen av nätverket."

- Erling Gustavsson, Business Manager, Smart Grid Networks

Smart Grid Networks bygger på en unik kompetens och många års erfarenhet inom området digital kommunikation och nätverksautomatisering. Smart Grid Networks uppdrag är att tillhandahålla smarta lösningar och tjänster för kostnadseffektiva förbättringar och anpassningar av distributionsnätet.

http://smartgridnetworks.net/Chiron


Chiron har utformat och utvecklat kommunikationssystem för säkerhetsbranschen i över 27 år.

Deras lösningar är både innovativa och tillämpliga, och åberopas av banker och försäkringsbolag och av själva säkerhetssystemleverantörerna.

Företaget är välkänt inom europeiska och världsmarknaden som leverantör av avancerade AoIP-system (Alarms over IP). Under de senaste åren har Chiron byggt upp en marknadsledning på många marknader över hela Europa, med över 200 övervakningscentraler i 46 länder som använder Chiron IRIS AoIP-systemet

http://www.chironsc.com/

AddSecure


AddSecure erbjuder lösningar som gör att våra kunder är bättre rustade för morgondagens säkerhetsutmaningar.

Vi övervakar kommunikationen mellan våra kunders larmsystem, larmmottagning och vi gör det enkelt för enheter att säkert kommunicera med varandra.
Våra produkter är certifierade enligt internationella och nationella standarder för att ge bästa möjliga säkra överföringen av kritisk kommunikation.

Idag har AddSecure över 100 000 nöjda abonnenter för säker larmkommunikation.

AddSecure har kontor i Oslo, Göteborg, Malmö och huvudkontor i Stockholm.

Läs mer om AddSecure