Svenska Logga in partners

On-demond WEBBINARIUM: Så säkerställer du att dina hissar är trygga och säkra

Vet du hur många av era hissar som fortfarande använder analoga larm trots att de är uppkopplade på mobilnätet? Är du helt säker på att larmet kommer fram – varje gång?

Välkommen att se ett kostnadsfritt webbinarium där vi visar hur du kan säkra upp dina hisslarm för framtiden och samtidigt få full kontroll på dem i en app tillsammans med dina övriga larm.

I många fastigheter idag kan det vara svårt att veta om nödtelefonin i hissar verkligen fungerar. Larmen från de flesta nödtelefoner i hissar överförs fortfarande analogt, vilket i värsta fall medför att ingen hör ropet på hjälp från den person som fastnat i hissen. 

Konsekvenserna av detta kan bli onödigt stor – inte bara för den drabbade, utan även för den fastighetsansvarige.För maximal tillförlitlighet krävs moderna digitala larm för nödtelefoni och samma övervakning som för brandlarm.

 

WEBBINARIUM: Så säkerställer du att dina hissar är trygga och säkra.

Se webinarium on-demand här:

 

 • WEBBINARIUM: För dig i tillverkningsindustrin

   7 MAJ: Local Alert - Minimera skador och kostnader! 

  I många olika produktionsdelar inom industrin kan ensamarbete eller en olycklig incident snabbt resultera i allvarliga konsekvenser – så som avbrott i verksamheten, ekonomisk förlust, skador eller i värsta fall, förlorade liv.

  Nyckeln till att minska skador, är att agera lokalt - och omedelbart. Det finns ingen tid att vänta på extern hjälp. Med ett kriskommunikationssystem kommer du att kunna agera, så rätt personer får rätt information, direkt.


  Anmäl dig till vårt webbinar den 7 maj så får du veta mer!

  AddSecure erbjuder dig ett flexibelt och pålitligt kommunikationssystem, som kan används inom industrin. När en händelse inträffar kommer du att kunna agera omedelbart, säkert och effektivt:

  • Interna lokala åtgärder
  • Varna kollegor lokalt 
  • Kommunicera och instruera många människor över ett stort geografiskt område

  WEBBINARIUM: 
  Datum: 7:e maj kl. 15:00.
  Tid: 45 minuter 
  Föreläsare: Per-Martin Hedström, Produktchef

   

 • Webbinarium: Bli din egen larmmottagare med AddSecure AddView

  Välkommen på vårt kostnadsfria webbinarium den 25:e april där vi ger dig en kort introduktion till AddSecure AddView.

  AddView är en webbaserad tjänst som gör att du kan ta emot larm via e-post, SMS eller via webb. Den ger dig en bättre överblick över dina larmaktiviteter så att du snabbt kan agera på utlösta larm..

  Vi berättar bland annat hur AddView:

  • Låter dig styra status och larmhändelser på alla dina säkerhetssystem och din kritiska infrastruktur.
  • Ger omedelbar information vid kritiska händelser.
  • Ser till att rätt person får tillgång till rätt information med inbyggd support och avancerade rättigheter, tack vare en säker och skalbar lösning.
  • Ger slutanvändaren full kontroll och översikt på företagets säkrade tillgångar.
  • Erbjuder korrekt information för användare - on demand eller via notiser.

   

  Datum: 25 april
  Tid: 15.00-15.45
  Föreläsare: Andreas Lundqvist, Teknisk Support  

  Anmäl dig här:

 • Möt oss på Elfack 7 - 10 maj!

  Elfack: Nordens största mötesplats för el- och energibranschen

  7 - 10 maj arrangeras Elfack. Förändringskraft är ledordet för årets mässa, och tyngden ligger på att erbjuda inspiration och innovation, möjligheter till nätverkan och kompetensutbyte för att möjliggöra just den förflyttning du behöver.

  Besök AddSecure Smart Grids på Elfack och lär mer om smarta, säkra och effektiva kommunikationslösningar för moderna distributionsnät. Välkommen till vår monter G02:12 på plan 2!

  Här kan du registrera dig kostnadsfritt.

  Have a safe day!
  Vänliga hälsningar, AddSecure Smart Grids

 • On-demond webinarium: Trygg skola - säkert system

  För varje skola är elevernas säkerhet viktigare än något annat. AddSecure erbjuder tjänster som skyddar vid scenarios som överfall, olycka, brand, utrymning eller inrymning. Ett högsäkert system för manuella och automatiska larm och säkerhetsåtgärder utgör grunden för optimal krishantering – med sekundsnabb spridning av information och instruktioner till personal, elever, väktare eller larmcentral. Systemet samlar in alla typer av larm – manuella och automatiska – för att sedan sekundsnabbt sprida instruktioner och information till personal, väktare, elever eller larmcentral.
  Vårt system kombinerar det fasta larmet som varnar för brand, inbrott och systemdrift med manuella larm. De bärbara personlarmen kan via en mobil app, manövertablåer eller pekskärmar snabbt aktivera olika åtgärder.

  Vid varje scenario kan AddSecure School Safety:

  • Skicka information med position till vald grupp av mottagare
  • Skicka information till utvalda informationsskärmar, CiS
  • Larma en extern larmcentral
  • Ändra/styra säkerhetsnivå för t ex in- och utpassage

  Varmt välkommen!

  WEBINARIUM: TRYGG SKOLA - SÄKERT SYSTEM MED TJÄNSTEN SCHOOL SAFETY FRÅN ADDSECURE

  Se on-demond här:

   

Visa tidigare