Svenska Logga in partners

Public Safety

RÄDDNINGSTJÄNSTEN

AddSecure är marknadsledande leverantör av kompletta systemlösningar för räddningstjänsten gällande digital utalarmering. Vi har mångårig erfarenhet av räddningstjänstens funktion och verksamhet i Sverige och med flexibla och väl utformade system av hög kvalitet hjälper vi våra kunder att förkorta ledtiden mellan larm och åtgärd.

Tillsammans med vårt Telecallsystem och vår digitala in- och utalarmeringstjänst kan vi påskynda och förkorta ledtiden mellan larm och åtgärd. 

AMBULANS

AddSecure kan erbjuda lösningar för ambulanssjukvården gällande Rakel integration och digital utalarmering. Med flexibla och väl utformade system av hög kvalitet, hjälper vi våra ambulanskunder med att på ett snabbt och säkert sätt överföra korrekt information till utförande insats med olika prioriteringar. 

AddSecure har mångårig erfarenhet av ambulanssjukvårdens funktion och verksamhet och har idag levererat systemlösningar till flera landsting i Sverige.


SJÖRÄDDNINGEN


Sjöräddningssällskapet i Sverige är en frivilligorganisation för assistans till privatpersoner till sjöss. AddSecure har hjälpt organisationen att bygga upp ett rikstäckande utalarmeringssystem för att snabbt och effektivt kalla in resurser vid incidenter kring Sveriges kust och de stora sjöarna. På vissa platser är systemet samordnat med motsvarande system hos Räddningstjänsten.