Svenska Logga in partners

AddSecure GO

AddSecure GO – när du snabbt och enkelt vill skapa en säker fjärranslutning till installerade system

AddSecure GO är enkel att installera och levereras som ett komplett förprogrammerat kit med router, SIM-kort och VPN-klient.

Med AddSecure GO kan du snabbt och enkelt skapa en säker anslutning till installerade system. Du kan ansluta passagesystem, larmsystem, styrsystem för hiss, kameror och andra system som kommunicerar via en IP-port.

Allt du behöver för att komma igång följer med. Den förprogrammerade robusta 4G-routern
levereras komplett med antenner, strömförsörjning, AddSecure Link och en VPN klient för säker uppkoppling. Med andra ord, allt du behöver för att komma igång på ett enkelt sätt. Beroende på dina behov finns det ett antal abonnemang med olika datavolym att välja mellan.

ServiceLink (för serviceuppkopplingar):
50 MB/100 MB/200 MB/500 MB

VideoLink (för videouppkopplingar):
2 GB/10 GB/50 GB/100 GB

När du behöver NATa om portar i routern eller önskar  andra förändringar använder du vår
tjänst IT-tekniker On Demand.

Kontakta oss                

   BESTÄLL HÄR

 

Vanliga frågor

 • Hur gör jag en beställning?

  Klicka på länken "BESTÄLL HÄR" eller kontakta någon av våra säljare på telefon 020-32 20 00

 • Vad kostar det?

  AddSecure GO säljs genom våra registrerade återförsäljare och partners. Under "Kontakt & Support" finner du en lista med alla våra parters från Ystad och Trelleborg i söder upp till Boden och Kalix i norr. Kontakta gärna någon av våra partners eller vår säljandelning för mer information.

 • Jag ska sätta upp ett system och behöver nå Internet från installationsplatsen. Kan jag det med AddSecure GO?

  Ja det går bra. Funktionen "Access out" är aktiverad så alla applikationer som ansluts bakom AddSecure GO routern har åtkomst till Internet. Detta behövs ofta om appar och liknande ska fungera med de installerade systemen.

 • Routern har fyra portar. Kan jag använda alla portarna?

  Nej. De tre första portarna som är märkta LAN1, LAN2 och LAN3 kan du använda för att ansluta utrustning. Den fjärde porten är en WAN port (anslutning till befintligt fast nätverk) och används inte i AddSecure GO paketeringen.

 • Hur vet jag om jag har bra 4G mottagning?

  På routern finns fem indikering som visar vilken signalstyrka som finns. Om det är dålig mottagning kan du flytta på routern eller ansluta annan 4G antenn. I vårt sortiment hittar du lämplig antenn. Routern har SMA hane kontakt om du vill köpa antenn på annat ställe.

 • Vad menas med "en säker VPN-anslutning"?

  För att nå utrustning som anslutits till en AddSecure GO router behövs en VPN-access. En VPN-access är ett certifikat som installeras på din dator. AddSecure tilldelar vilka VPN-accesser som ska få tillgång till vilka routrar. När du vill koppla upp dig till det system som är anslutet till routern öppnar du först VPN-accessen. En säker tunnel skapas då mellan din dator och routern. All datatrafik sker i ett skyddat nät helt dolt för andra användare.

 • Finns det WiFi på routern?

  Ja det gör det men WiFi är normalt avstängt i AddSecure GO. Om du vill att vi innan leverans öppnar WiFi i ditt AddSecure Go paket gör du en anteckning om det i fältet för "Övriga meddelanden" på beställningsformuläret.

 • Vad är IT-tekniker On Demand?

  Många tycker att det är krångligt och lite läskigt att gå in i en router för att gör inställningar. Man vet inte om man gjort allt rätt. Med vår tjänst IT-tekniker On Demand kopplar vi upp oss och gör de förändringar du önskar i routern.

Dokument