Svenska Logga in partners

Kritisk kommunikation

Till alla larmanläggningar är säker kommunikation en helt avgörande del i varje larmsystem. Med våra tjänster övervakar vi mellan din larmanläggning och till vald larmmottagare hela dygnet, och det varnar omedelbart vid systemförändringar. Kritiska larm skickas direkt till mottagaren för hantering i enlighet med avtalet du har ingått i.

Vi levererar även effektiva och säkra tjänster för IoT-kommunikation.
De sätter maskiner och människor i samband på olika sätt vilket bidrar
till lägre kostnader och besparing av tid.

Vi arbetar dagligen med kvalitetssäkring och dokumentation av kvaliteten på vår övervakade larmöverföring. Detta för att du som kund skall ha maximal trygghet i att larmen från din larmanläggning till vald mottagarcentral kommer fram - varje gång – oavsett av fel på telefoni- eller bredbandsnät. Tappar larmsändaren kommunikationen, eller  andra driftshändelser, som strömavbrott eller sabotage, larmas detta omedelbart till larmmottagaren och/eller till driftansvarig.

Vårt nära samarbete med mobiloperatörerna gör att det snabbt och grundligt felsöks i mobilnätet och våra larmsändare för säker larmöverföring är testade och godkända efter de strängaste normer i Europa. Du får en unik lösning hos oss. Det är därför vi kan säga att vi bidrar till ett tryggare samhälle genom att säkra kritisk kommunikation.

Överföringstjänster